in ,

Gambar Majlis Persandingan Nasreen Ngasri Garden Wedding

Pasangan Nasreen Ngasri telah diraikan dalam satu majlis persandingan di Taman Metropolitan Batu, Jalan Ipoh pada 31 Mei 2009 lalu dengan bertemakan ‘garden wedding’. Pasangan itu dinikahkan sendiri oleh bapa Nasreen iaitu Ngasri, pada majlis pernikahan mereka yang berlangsung di Taman Batu Permai, Jalan Ipoh, Sabtu lalu. Anggun dan segak sekali pasangan ini dengan busana berwarna putih. Merpati dua sejoli.

 

9 Comments

Leave a Reply
  1. salam…..tahniah dan selamat pengantin baru……semoga kekal abadie keakhrnya…….cepat2 dapat baby…..amin,…

  2. selamat pengantin baru..hope bahagie dgn suami tercinta..hrp mcm anne yg sentiase low profile..tp npe nmpk mjlis cm bese je?

  3. shin chanz: mana lebih baik… majlis besar tapi lepas tu cerai berai atau majlis ringkas tapi kekal bahagia?

    lgpun, yg wajib adalah ijab & kabul, bukan kenduri besar

    time-time gawat ni, kan lebih baik berjimat.

    lu fikirla sendiri

  4. bagai pinang dibelah dua…………
    naik seri pengantin…..tahniah
    “selamat Pengantin Baru”

  5. aku sokong seri…hehehehehe…
    yg penting ijab dan kabul…majlis tu…kecik2 pun cukuplaa…
    smoga kekal hingga hujung nyawa….Amin….

  6. waaahhh…
    bgus darling pun dah kawin, ok la majlis kawin die..
    x pyh nk meraih2 sgt kira ok la nie…

  7. akhirnya kawin juga,anywhre…tahniah dan moga perkahwinan ini kekal sampai bila2…dan cepat2la ada baby yeeeee….

  8. Hi Darling… ini Anita sekelas dengan u dulu kat Sri Intan
    Kawan sujatha jugak… Im so happy tat u finally got married
    how cum u guys not to be seen anywhere…?? i also saw anne…
    she looks better n shes finally married too…:) take care n hope
    to see ur kids soon…..Cheers:)

Leave a Reply

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Gambar Faezah Ilai Pelakon Drama La Dolce Amira

Sinopsis Drama La Dolce Amira di TV3