in ,

Gambar Diana Danielle di Pelancaran Sunsilk Hello Perfection

Tahniah buat Diana Danielle kerana telah dilantik menjadi talent untuk produk terbaru syampoo terkenal, Sunsilk – Hello Perfection.

Diana Danielle turut hadir di majlis pelancaran yang diadakan pada jam 11 pagi semalam (31 Mac 2011) di Ballroom, Tingkat 6, Hotel Hilton Kuala Lumpur.

Tampil cantik anggun menawan dengan long dress rekaan dari pereka terkenal Khairil Sufi, Diana Danielle turut ditemubual oleh hos majlis, Jojo Struys.

Bercakap tentang kesempurnaan dalam gaya & rambut, Diana mengakui agak sukar untuk mencapai kesempurnaan itu memandangkan kehidupan glamor seseorang artis begitu membuatkan beliau berhati-hati untuk memilih gaya dan fesyen rambut. Memang lumrah, memang ada yang akan mengkritik setiap gaya. Itu tak betul, ini tak betul. Jadi, untuk mencapai kesempurnaan, Diana lebih belajar dari kesilapan lalu dan kalau boleh setiap yang dipakai itu perlulah diteliti terlebih dahulu sebelum orang lain memberi komen. Yang penting, Diana tahu apa yang dia mahukan dan ia bukan sekadar memenuhi apa yang orang lain mahukan. Ya, jadilah diri sendiri, tak perlu nak tiru sesiapa.

Diana Danielle

Diana Danielle & Jojo Struys

Diana Danielle

Diana Danielle

Diana Danielle

Diana Danielle

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Najwa Latif Artis Youtube Paling Muda di Malaysia

Langgan & Tonton Ratu The Movie di Astro First