in ,

Gambar Danny Pelakon Drama Pria di Astro Ria

Fesyen selebriti kadangkala tampil dengan gaya yang pelik. Kadangkala lari dari tema. Ada yang kreatif, ada yang pelik dan ada yang jarang kita tengok. Macam-macam fesyen ada. Contohnya macam Danny X-Factor atau nama sebenar dia, Mohd Khardanie Anwar ini memakai pakaian yang menyerupai bellboy concierge. Tapi sekali tengok macam pelayan restoran atau waiter. Dua kali tengok mungkin jadi kelasi kapal. Mmm… apa-apa je la. Yang tentu, pelakon drama berantai PRIA ini telah pun putus kasih dengan Elida Hanan. Kini, walaupun tengah solo tapi katanya Danny sedang diganggu oleh beberapa panggilan misteri. Siapa pula la yang gatal nak kat Danny ni. Kesian dia selalu kena ganggu.

2129266423 02F317Dfcc O | 4

[tags]fesyen danny, x factor, frank deasy, sara parriot, drama pria, kisah kaisara penamat, astro ria, akademi fantasia 6, ujibakat af6, pemenang af6, juara raja lawak, mp3 lagu x factor, kau semangat api, kala malam bulan mengambang preview, jangan tidur lagi, gown, fesyen buruk, gambar siti nurhaliza, ajl22 winner[/tags]

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Aliens vs Predator: Requiem (2007)

Sheila Rusly: Watak Wanita Paling Jahat Dalam Drama 2007