in ,

Sheila Rusly: Watak Wanita Paling Jahat Dalam Drama 2007

blogDengan lakonan untuk watak antogonis dalam drama bersiri Manjalara yang cukup mantap untuk tahun 2007, beliau yang terkenal dengan sebagai isteri kepada Jinggo ini telah memberikan satu impak yang cukup berkesan kepada penonton drama Melayu di Malaysia. Lakonannya yang begitu licik dengan gaya ‘jahat’nya itu cukup berkesan, memyebabkan penonton sentiasa berdebar-debar menyaksikan lakonannya. Tidak kurang pula yang membenci kepada pelakon ini sehingga ke luar set, sehingga ada yang membaling telur di perkarangan rumah penulis buku 20 Resepi Nasi Kerabu ini. Ianya membuktikan watak yang dibawanya cukup berkesan. Lakonan ‘Jahat’ yang paling mantap untuk 2007 bagi perkiraan Sensasi Selebriti dipegang oleh “SAHARA a.k.a SHEILA RUSLY” di dalam drama bersiri Manjalara di TV3. Tahniah!

Sila tuntut anugerah anda di kaunter pertanyaan. Huhu…

[tags]sheila rusly, drama sheila, tv3 lestary, sindarela, ferrera, gurun sahara, gambar sahara, anugerah bintang popular 2008, jinggo blog, top fotografer, chef top, dance with the star, sabul cinta, anak dara tua[/tags]

What do you think?

73 Points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Gambar Danny Pelakon Drama Pria di Astro Ria

Dato’ Siti Nurhaliza dikutuk Orang Filipina?