in , ,

Gambar Anita Baharom di Anugerah Skrin 2008

Wajah comel dan cutenya memang tak asing lagi di kaca TV. Terutama masa drama bersiri Dunia Baru. Memang meletop habis lah kalau tengok sekali sekala Anita Baharom melaram. Jangan pulak ada yang buat phewwwiiit kat dia sudahlah sebab dia dah berumahtangga ya… dan dah ada anak perempuan pun sorang bernama Syifa Dhia Nurina. Comel jugak anak dia.

Mungkin tuah Anita selepas kahwin banyak betul offer datang. Termasuklah jadi model iklan Milk Bath dan banyak lagi lah… Yang penting, walaupun dah kahwin berat Anita masih lagi maintain… 43kg ini. Apa rahsia dia ya? Makan nasi satu senduk je sehari. Tak percaya, korang boleh amalkan.

3013453869 2C47Cee63C | 4

Berseri-seri

3014290648 7C67F1B3A1 | 5

3013457285 9Ed59F7B40 | 6

3013459063 78D15170C6 | 7

3014296034 B10148343E | 8

3013462429 B975B5Bf90 | 9

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Poster Drama Rona Roni Makaroni Lakonan Isma Yusoof

MAYA KARIN AKHIRNYA DISATUKAN