in ,

Gambar Adlin Aman Ramli dan Emilda Rosmila di Zura Academy

Pada 20 dan 21 Disember 2008 yang lalu, Adlin Aman Ramli dan kekasihnya Emilda Rosmila telah menjalani kursus pra perkahwinan di Zura Academy di Bangsar. Pasangan ini khabarnya akan berkahwin pada bulan 5 ini. Permohonan kahwin dibuat di Kuala Lumpur dan akan dinikahkan di negeri Perak. Semoga mereka berdua selamat diijabkabulkan.

Hari Pertama kursus mengenakan pakaian serba putih

Gambar mereka di hari kedua. Sehati sejoli..

What do you think?

73 Points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply
  1. oi pondok pasir butuh, org mcm hangpa ni lagak alim je lebih tapi klu bg pantat depa ni yg nombor satu. bersyarah konon ! “DISEDIAKAN NERAKA KPD PELAWAK DAN PENYANYI DAN IA KHAS UTK MEREKA” utk org cam kau pun ada NERAKA TERISTIMEWA. PIIIIIII RAAAH

  2. woi pondok pasir butuh, klu hang tak mau org jd artis atau pelawak, yg hang pagi-pagi buto dah kat blog ni wat apa. cakap pandai. pilah masuk blog agama !

  3. ooooh baru aku tau hang lah jadi PENJAGA PINTU MASUK NERAKA KHAS
    NI YE “DISEDIAKAN NERAKA KPD PELAWAK DAN PENYANYI DAN IA KHAS UTK MEREKA” SEBAB HANG MEMANG DAH KAT NERAKA KHAS NI. DAKWAH TAK KENA TEMPAT. P DAKWAH KAT KAUM KELUARGA HANG

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

BERITA, BUAL BICARA, SUKAN DAN PROGRAM BERMAKLUMAT TV1

Sinopsis, Watak & Poster Filem MAUT