in

Gambar Adi Putra di Zaman Remaja

Ini dia gambar pelakon drama popular, Ady Putra di zaman remaja.

What do you think?

73 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply
  1. memang jambu habis la.bkn takat pompuan aje yang tgk sampai tergiler2, yang jantan tgk pon x kurang gak.hehehe……..

  2. jambu abisss.. heheheheh.. mcm ashraff muslim pun ade gakk.. ahakksss!!! suke tgk lakonan dlm drama KALA HATI… slamat maju jaya adi putra!!

  3. saya sangat suka adi putra dalam tv pandainya dia berlakon.saya jumpa dia di seven eleven malam Khamis pukul 11:12 tak jadi ambil sign dia,dia pakai cermin mata hitam naik van Grand valiant

  4. dlm teater sri mersing, adi bawak watak damak yg dulunya di pegang oleh allahyarham nordin ahmad…ada part adi (damak) tk pakai baju dan kadangkala dia menyanyi….perghhhhh macho abis beb..cair dibuatnya

  5. ASALAMUAALAIKUM……………SKRANG MAKIN POPULAR DGN CRITA NA O MEI,MOGA2 BHAGIA SELALU DSAMPING KELUARGA TERSAYANG…………………………………………

  6. Saya dah lama dgr nama AdiPutra ni..dah beberapa tahun ni..saya kurang peka dgn bab2 tv ni..selama ni sibuk belajar je..cuma dlm 2 tahun ni lah baru tengok cik AdiPutra ni berlakon..hem..Sorry..saya lambat sikit ..Anyway..I think he is charming and cute too.There’s something about his eyes…Now, I never miss his movies..Keep Up your good effort Sir..

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Advertorial: Maxis Brings Students Latest in Mobile Data Services

Adv: Saksikan Episod Pertama Mingguan Lelaki di Portal Gua