in

Adv: Saksikan Episod Pertama Mingguan Lelaki di Portal Gua

Salam semua pembaca, hari ini, Isnin adalah hari yang ditunggu-tunggu! Anda semua boleh menonton drama online Mingguan Lelaki di Portal GUA.

Sinopsis Episod 1

Graduan baru Ilham teruja dengan temuduga kerja pertamanya di sebuah majalah IT. Dia juga bercita-cita memenangi hadiah wang tunai RM100,000 melalui robot ciptaannya. Selepas tamat temuduga, Ilham bertemu seorang gadis cantik, Misha. Adakah Ilham berjaya mendapat kerja idamannya? Apa pula perhubungan Ilham dan Misha?

Tonton video ini dan episod lain di www.gua.com.my atau dengan menggunakan Maxis 3G Mobile. Cuma pilih panggilan  Video Call dan dail *32223

What do you think?

73 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply
  1. as long as ‘memeh’ acts in any drama or film, sori ye im not going to watch the crap….dri tgk memeh bagus lagi aku tgk citer hagemaru…lagi faedah…

  2. salam…
    **
    aku salah sorang jiran sekeliling kat ofis MDH tu..
    **
    aku dah malas la nak komen apa lagi..
    **
    tapi memek ni mmg pompuan tak tau malu, tak sedar diri, dtg kay el trus lupa asal usul, dah tinggal sama tido sama dgn noman dekat setahun sampai kena tangkap khalwat pun taknak ngaku2 jugak.. tak takut org takpe jugak.. ni dgn Tuhan pun tak reti nak takut keee…?
    **
    apehal pagi2 buta hari ahad semalam keta pesona dah tetonggok kat ofis noman tu… dtg ‘breakfast’ keee..? ke keje obertime…?
    **
    JANGAN DIBERI MUKA PELAKON2 MCM NI… LAGI ROSAK, LAGI MENGADA2!!!

  3. tp norman ckp dia xpenah sentuh memek…klu betul la dh tido sama selama setahun…nampak sgt norman tu nk tunjuk baik..penipu besar…aku skrgpn dh benci sgt tgk muka memek n norman hakim tu..xtaw malu..agaknya mereka berdua rasa megah n bangga bila kena tangkap khalwat…apa nk jd ek…

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Gambar Adi Putra di Zaman Remaja

Sinopsis Power Kids Thai Movie