in , ,

Galaxy Buds2 Pro Kini Jadi Aksesori Utama Pelengkap Gaya Fashionista!

Baru-baru ini, Budiey telah menghadiri Minggu Fesyen Kuala Lumpur yang berlangsung di Pavilion KL. Acara tahunan ini telah menampilkan Samsung sebagai penaja dan sudah tentulah produk terkini Samsung ditampilkan di acara ini termasuklah Galaxy Buds2 Pro!

Budiey telah melihat bagaimana model terbaharu Samsung Galaxy dipamerkan pada runaway KLFW 2022 bersama-sama dengan pelbagai tema fesyen menyeluruh yang segar. Antara aksesori berteknologi yang menarik perhatian Budiey ialah putik comel seperti gula-gula kapas di telinga model – Galaxy Buds2 Pro.

Jadi, inilah sebab Budiey percaya bahawa aliran fon telinga wayarles harus kembali!

Galaxy Buds2 Pro Kini Jadi Aksesori Teknologi Pelengkap Gaya

Galaxy Buds2 Pro Menambah Warna & Personaliti Pada Gaya Seharian Anda

Galaxy Buds2 Pro hadir dalam julat kromatik premium, daripada warna berkecuali Grafit dan Putih kepada warna tahun ini, Bora Purple! 

Digilap hingga berkilat dengan bahagian dalam matte, Galaxy Buds2 Pro terasa lembut pada kulit dan digabungkan dengan lancar ke dalam mana-mana pakaian.

Warna-warna ini melampaui tahap estetik, melangkaui inovasi dan kuasa fon telinga sebagai satu gajet yang menjadi kemestian anda.

Mana-mana pilihan warna fon telinga yang anda pakai pastinya sudah tentu disesuaikan dengan pelbagai jenis fesyen pakaian anda.

Sebagai contoh, warna Graphite dan White Vogue akan menayangkan imej yang berani, elegan dan halus. Warna Ungu Bora yang bergaya dan bersemangat, sebaliknya, memancarkan semangat yang ceria, kreatif dan ceria.

Pada model landasan KLFW, kita dapat melihat pereka yang cemerlang menawarkan pilihan mereka untuk menggayakan laluan warna berbeza Galaxy Buds2 Pro, daripada rupa monokrom neutral kepada rona biru, ungu dan merah jambu yang terang. 

Galaxy Buds2 Pro Kini Jadi Aksesori Teknologi Pelengkap Gaya

Sama ada anda merancang untuk mendapatkan sendiri unit Bora Purple, atau warna klasik – Grafit atau Putih -, ia akan diselaraskan dengan cantik dengan pelbagai warna, tetapan dan mood. 

Jadi, jangan risau dan pilih sahaja yang membuat hati anda sebak! P.S., ingat untuk mengambil perhatian penggayaan fesyen pereka ini untuk kekal dalam aliran!

Galaxy Buds2 Pro Kini Jadi Aksesori Teknologi Pelengkap Gaya

Fit & Selesa Adalah Segala-galanya

Galaxy Buds2 Pro ialah fon telinga wayarles premium yang menawarkan tahap kemudahan dan keselesaan yang tidak dapat dipadankan dengan fon telinga bertali atau kusyen telinga besar. 

Terima kasih kepada kesesuaian ergonomiknya yang direka bentuk semula, yang kini 15% lebih kecil[1] (5.5g setiap putik) dan saiz True-Fit untuk pelbagai bentuk telinga, pengguna boleh menikmati fon telinga kekal selesa di telinga sepanjang hari, tidak kira bagaimana dinamik aktiviti harian adalah.

Reka bentuk yang dipertingkatkan dalam teknologi aliran angin juga membantu udara bergerak dengan lebih berkesan, meminimumkan bunyi untuk keselesaan dan kejelasan bunyi yang terbaik. Pada penghujung hari, anda akan tahu bahawa produk adalah penjaga apabila keselesaan dan fesyen digabungkan, sama seperti Galaxy Buds2 Pro.

Galaxy Buds2 Pro Kini Jadi Aksesori Teknologi Pelengkap Gaya

Pengalaman Bunyi Terbaik Yang Tiada Tandingan

Apa yang membuatkan Galaxy Buds2 Pro menonjol daripada yang lain ialah pengalaman audio premium yang ditawarkannya, terima kasih kepada ciri-ciri teratasnya – Audio Hi-Fi 24bit[2], Pembatalan Bunyi Aktif (ANC) yang berkuasa dan Audio 360 pintar[3].

Pencinta muzik pasti akan suka mendengar runut bunyi epik kegemaran mereka dalam kualiti bunyi yang hampir kepada asal, kaya dan sejernih kristal, yang datang daripada kerjasama proaktif pemprosesan Hi-Fi 24-bit dan pembesar suara 2-Hala sepaksi. Pengalaman mendengar audio yang memuaskan berganda apabila ANC berkuasa dihidupkan. Galaxy Buds2 Pro akan mengalu-alukan kesunyian mutlak dengan menapis 40% lebih bunyi, termasuk bunyi angin lembut, membolehkan pengguna menyelami lagu epik kegemaran mereka sepenuhnya.

Jika bunyi Hi-Fi 24-bit boleh menghidupkan muzik dan hiburan, Audio 360 pintar akan menambah dimensi realistik baharu pada pendengaran anda dengan bunyi sinematik yang terasa besar dan intim pada masa yang sama. Jika anda sedang menstrim konsert maya dengan Galaxy Buds2 Pro, ciri Audio 360 akan mengelilingi anda sepenuhnya dengan bunyi yang menyegerakkan kepada pergerakan kepala anda, memberikan gambaran bahawa anda berada di tengah-tengah orang ramai secara fizikal. 

Jangan ragu untuk menikmati hiburan sehingga 5 jam terus dengan ANC dihidupkan! Galaxy Buds2 Pro akan terus berjalan sepanjang masa henti anda yang menyeronokkan.

Ringkasnya, Galaxy Buds2 Pro ialah pelaburan yang boleh didengari yang hebat, bukan sahaja kerana ia adalah trend teknologi fesyen terkini, tetapi ia juga mempunyai kualiti bunyi yang hebat dan sangat selesa dipakai sepanjang hari. Jadi, prapesan mereka hari ini untuk memamerkan gaya dan senarai main kegemaran anda sambil berjalan di jalanan!

Galaxy Buds2 Pro Kini Jadi Aksesori Teknologi Pelengkap Gaya

Hadiah Pra-Pesan Galaxy Buds2 Pro

Setiap prapesanan Galaxy Buds2 Pro yang dibuat mulai hari ini dan seterusnya hingga 1 September 2022 akan disertakan dengan Penutup Galaxy Buds yang comel direka seperti Galaxy Z Flip sebagai hadiah percuma. Pelanggan boleh bersenang-senang mengikuti aliran dengan memadankan Galaxy Buds2 Pro dalam sampul terinspirasi boleh lipat dengan Galaxy Z Flip4 terbaharu. Cepat dan buat tempahan anda sekarang sebelum hadiah kehabisan!

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

TRAVEL

Tweet Menurut Rentak Anda Sendiri dengan Ciri Terkini ‘Twitter Circle’

YAYA ZAHIR SAMSUNG

Samsung & Mimpikita Inspirasi Siri Galaxy Z di KLFW 2022