in , ,

Galaxy Buds2 Pro, Galaxy Buds Pertama Mengawasi Postur Anda!

Ciri baharu dalam Galaxy Buds2 Pro terbaharu boleh membantu anda menghentikan tabiat itu – “Peringatan Regangan Leher”!

Adakah anda membongkok di atas meja kerja atau telefon anda seperti jembalang kecil yang menyeramkan?

Ciri baharu dalam Galaxy Buds2 Pro terbaharu boleh membantu anda menghentikan tabiat itu – “Peringatan Regangan Leher”!

NTE_Galaxy Buds2 Pro, the First Ever Galaxy Buds To Look Out For Your Posture_KV

Dengan penggunaan telefon pintar yang semakin meningkat dan masa yang terlalu banyak bekerja di atas meja, postur kepala ke hadapan (postur leher penyu) menjadi lebih biasa. Kajian telah menunjukkan bahawa orang yang mempunyai tabiat membungkuk atau membongkok mungkin mengalami tekanan yang besar pada tulang belakang serviks, menyebabkan leher dan sakit otot di sekitar leher.

Tetapi jangan risau – selain daripada menawarkan pengalaman muzik premium, Galaxy Buds2 Pro juga akan menjaga kesihatan dan kesejahteraan anda.

Galaxy Buds2 Pro_Neck Stretch Reminders

Apabila kepala anda telah ditundukkan ke bawah selama lebih daripada 10 minit, fon telinga akan mengesan kedudukan kepala anda dan memaklumkan anda. Pada apl Galaxy Wearable, ia akan mengesyorkan beberapa tutorial regangan ringan untuk membantu mengurangkan risiko kekakuan di leher, bahu dan belakang anda.

Terima kasih kepada keupayaan menjejak pergerakan kepala yang luar biasa, Galaxy Buds2 Pro juga menawarkan ciri Audio 360 yang akan meningkatkan pengalaman mendengar pengguna kepada dimensi yang lebih realistik.

Pastikan anda mengaktifkan ciri Audio 360 setiap kali anda bercadang untuk menonton filem, kerana ia akan menenggelamkan anda sepenuhnya ke dalam bunyi yang disegerakkan dengan gerakan kepala anda, memberikan anda kesan sinematik seolah-olah anda berada di tengah-tengah aksi.

Wearable & hearable (watch 5 & buds 2)_R2

Miliki Galaxy Buds2 Pro hari ini untuk menerima ganjaran pelengkap yang disertakan bersamanya!

ProductModelRRPColour AvailabilityRewards
Galaxy Buds2  ProGalaxy Buds2 ProRM899• Bora Purple • Graphite • White• One complimentary Water Resistant Galaxy Buds Cover (worth RM99)

Anda boleh mengetahui lebih lanjut mengenai Galaxy Buds2 Pro di SINI.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

SAMSUNG

Samsung Galaxy Z Flip4 Terpaling Laris! Nah Ini Pandang Pertama

Penyanyi Popular Bakal Hiburkan Pengunjung RIUH SOKMO! Bersama Celcom