in , ,

Galaxy AI Mengubah Siri S Ikonik untuk Menjadikan Epik Setiap Hari Anda

Samsung Malaysia Menghadirkan Era Baharu AI Mudah Alih dengan Siri Samsung Galaxy S24

Ya, ianya sudah tiba. Dan ya, ia adalah epik seperti yang anda sangkakan. Samsung Electronics Co., Ltd. akhirnya telah melancarkan pengalaman mudah alih yang serba baharu dengan pelancaran Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ dan Galaxy S24, dikuasakan oleh Galaxy AI.

Untuk meraikan pelancaran, peminat Malaysia dilayan dengan pandangan yang dekat dan peribadi tentang bagaimana AI menguatkan hampir setiap pengalaman pada siri Galaxy S24 yang sangat digemari.

Berkomunikasi tanpa halangan menggunakan ciri seperti Terjemah Langsung masa nyata Call Assist dan Terjemahan Chat, Gaya Penulisan, Ejaan dan Tatabahasa Bantuan Sembang. Maksimumkan kebebasan kreatif anda dengan Enjin ProVisual Galaxy dan Photo Assist dalam lukisan, penyingkiran pantulan dan ciri penyingkiran objek.

Temui semula makna dalam kerja anda dengan Note Assist, Auto Format, Ringkas, Ejaan Betul dan ejaan. Dan terokai dunia di sekeliling anda dengan cara baharu dan menarik dengan Circle to Search with Google.

Galaxy AI Transforms the Iconic S Series to Make Your Everyday Epic KV
(Kiri-R) Liew Kian Meng (Naib Presiden dan Ketua Perniagaan Mobile eXperience, Samsung Malaysia Electronics), Denny Kim (Presiden, Samsung Malaysia Electronics), Kevin Kim (Pengarah Perniagaan Mobile eXperience Business, Samsung Malaysia Electronics)

Selami diri anda dalam pengembaraan Galaxy AI yang epik dan hayati semula detik terhebat pelancaran dengan foto-foto ini di bawah.

Call Assist

Sebut 안녕히 가세요 (di sinilah CALL ASSIST (Bantuan Panggilan) akan menterjemahkannya kepada selamat tinggal) kepada semua halangan bahasa semasa anda berkomunikasi dengan lancar merentasi pelbagai bahasa dengan Bantuan Panggilan!

Live Translate

(R) Terjemahan Langsung membolehkan pengguna berkomunikasi dalam pelbagai bahasa dalam apl telefon asal Samsung — tiada apl pihak ketiga diperlukan.

Note Assist

Produktiviti mendapat pengecasan turbo dengan Note Assist dalam Samsung Notes, menampilkan ringkasan yang dijana AI, penciptaan templat yang menyelaraskan nota dengan format pra-dibuat dan penciptaan penutup untuk menjadikan nota mudah dilihat dengan pratonton ringkas.

Galaxy AI

Media telah tenggelam sepenuhnya dalam persembahan Galaxy AI. Galaxy AI memperkenalkan kecerdasan bermakna yang bertujuan untuk meningkatkan setiap bahagian kehidupan, terutamanya peranan paling asas telefon: komunikasi.

Luke Au, Head of Product Marketing, Mobile eXperience Business, Samsung Malaysia Electronics

Luke Au, Ketua Pemasaran Produk, Perniagaan Mobile eXperience, Samsung Malaysia Electronics

@KeEn was ecstatic to check out the Galaxy S24 series colour options

Salah seorang YouTuber berteknologi terkenal, @KeEn sangat teruja untuk melihat pilihan warna siri Galaxy S24. Pada Galaxy S24 Ultra, warna termasuk Titanium Grey, Titanium Black, Titanium Violet dan Titanium Yellow. Ia datang dengan warna eksklusif dalam talian termasuk Titanium Blue, Titanium Orange dan Titanium Green. Pada Galaxy S24+ dan Galaxy S24 warna termasuk Onyx Black, Marble Grey, Cobalt Violet dan Amber Yellow. Ia datang dengan warna eksklusif dalam talian termasuk Sandstone Orange, Sapphire Blue dan Jade Green.

(L-R) influencers Alex Ho and Shufaye Wong

(L-R) influencer Alex Ho dan Shufaye Wong melihat sistem kamera berkuasa AI Galaxy. Ciri kamera siri Galaxy S premium kini disepadukan terus dengan apl mudah alih dalam HDR untuk meningkatkan perkongsian sosial.

Renowned influencer Michiyo Ho posing with the newly launched Galaxy S24 Ultra

Pempengaruh terkenal Michiyo Ho bergambar dengan Galaxy S24 Ultra yang baru dilancarkan

Pre-Order dari sekarang hingga 6 Februari 2024.

For more information about the Galaxy S24 Series, please visit: 

  • Samsung Malaysia Online Store: www.samsung.com/my/ 

To pre-order, please visit:

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

HONOR

HONOR Akan Lancar Siri HONOR Magic6, Magic V2 RSR di MWC 2024

SIKSA NERAKA

Rupanya Ini Sebab Filem Siksa Neraka Diharamkan Tayangan di Malaysia