in , ,

Formasi 1,824 Dron Buat Penonton Terpegun Ketika Majlis Pembukaan Sukan Olimpik 2020

Antara salah satu persembahan yang menjadi bualan orang ramai ialah pertunjukan berteknologi tinggi dengan menerbangkan ribuan dron ke udara untuk membentuk beberapa formasi.

Menjelang detik terakhir upacara pembukaan, sebanyak 1,824 dron muncul di atas stadium dan mula membentuk beberapa formasi seperti logo Olimpik dan bentuk bumi.

Formasi 1,824 Dron Buat Penonton Terpegun Ketika Majlis Pembukaan Olimpik 2020

Rata-rata ramai penonton dari rumah berasa sangat teruja melihat formasi ribuan dron tersebut yang dibuat dengan tersusun dan kemas menghiasi langit pada waktu malam.

Memang hebat betul siapa yang menerbangkan dan mengawal hampir 2 ribu buah dron tersebut serentak. Sekiranya anda masih belum lihat lagi formasi dron itu, anda boleh tonton video yang kami kongsikan di atas.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Uyaina Arshad Berhadapan Detik Cemas, Tayar Pecah Ketika Memandu

Sinopsis Telemovie SYURGA TANPA DOSA Lakonan Sharnaaz Ahmad di TV2