in , ,

Fly FM Umum Arieff Yong & Ryan Howlett Bergabung di The Jokers in the Morning

Arieff Yong Melepaskan Magic Pagi: Sertai Ketawa Di Fly Fm “The Jokers In The Morning!”

Fly FM, Stesen Radio Inggeris No. 2 di Malaysia sangat teruja untuk mengumumkan penambahan terbaru kepada barisan pagi yang dinamik. Arieff Yong bersedia untuk bergabung dengan Ryan Howlett dalam rancangan pagi yang sangat terkenal, ‘The Jokers in the Morning.’

Arieff Yong yang berasal dari Johor Bahru, ternyata menjadi pencipta kandungan tempatan yang popular semasa penutupan Covid-19 dengan mahir menguasai loghat seperti British, Perancis dan Cina. Video TikToknya yang menghiburkan sentiasa dipenuhi dengan video penuh jenaka yang memikat pengikut dan membuatkan mereka terhibur sepenuhnya. 

Fly FM Umum Arieff Yong Bergabung dengan Ryan Howlett di The Jokers in the Morning

Arieff Yong juga terkenal dengan tenaganya yang menular dan seorang pelawak yang akan membawa perspektif baru kepada gelombang udara, menjanjikan pendengar permulaan yang menggembirakan untuk hari mereka dengan Fly FM. Populariti Ryan Howlett berpunca daripada keupayaannya menonjolkan aspek unik ‘mat salleh’ yang tinggal di Malaysia, memberikan perspektif budaya yang menarik. Kerjasama antara Arieff Yong dan Ryan Howlett nampaknya menjanjikan, dan pendengar boleh menjangkakan gabungan jenaka, hiburan dan perbincangan yang menarik setiap hari bekerja dari 6 pagi hingga 10 pagi.

“Arieff Yong ialah pencipta kandungan yang menghiburkan, bertenaga dan kelakar yang berkait rapat dengan pasaran teras kami. Kami sangat teruja untuk dia menyertai Fly FM Jokers, dan kami percaya, bersama-sama Ryan Howlett, mereka akan membawa Fly FM ke tahap yang lebih tinggi!” kata Sean Matjeraie, Pengarah Kandungan Fly FM.

Rancangan Fly FM diteruskan dengan Fly 45 oleh Natalie, Elysha, dan Aiman dari 10 pagi hingga 4 petang, The Ryan Show dari 4 petang hingga 8 malam dihoskan oleh Ryan Matjeraie dan Gen F bersama Fifi dari 8 malam hingga 12 pagi dihoskan oleh Fifi.

The Jokers in the Morning ialah Fly FM! Tune in to Fly FM radio by following these frequencies: Klang Valley 95.8FM, Kuantan 87.6FM, Ipoh 87.9FM, Penang 89.9FM, Malacca 94.0FM, Seremban 98.6FM, Alor Setar 99.1FM, Johor Bahru 102.5FM, Kota Bharu 107.4 , dan Terengganu 107.5FM. Juga, lihat kami di Apl Audio+ untuk pengalaman mendengar yang dipertingkatkan dengan kualiti bunyi premium dan untuk kandungan eksklusif.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Sisi Muzik Berbeza MPO di Konsert Simfoni Budaya: Keroncong & Ghazal

Berseronok di LEGOLAND® Malaysia Resort dengan LEGO® NINJAGO®!