in , ,

Berseronok di LEGOLAND® Malaysia Resort dengan LEGO® NINJAGO®! 

Lepaskan Ninja Dalaman Anda! LEGOLAND® Malaysia Resort Bersiap sedia untuk Tahun Baru Imlek yang Penuh Aksi dengan LEGO® NINJAGO®

Daripada tarian singa tradisional hinggalah membina naga yang gagah perkasa, alami gabungan unik budaya dan keseronokan kreatif Tahun Baru Imlek ini!

Bersedia untuk memulakan Tahun Baru Imlek di LEGOLAND® Malaysia Resort dengan LEGO® NINJAGO®! Tahun Naga ini, kami menjemput semua Ninja untuk memulakan pengembaraan yang luar biasa di sepanjang Path of the Dragon untuk membina, melatih dan meningkatkan kemahiran Ninja anda. Dari 18 Januari hingga 17 Mac 2024, persiapkan diri anda untuk gabungan tenaga naga yang berapi-api dan keseronokan penuh aksi untuk melancarkan Ninja dalaman anda.

Berseronok di LEGOLAND® Malaysia Resort dengan LEGO® NINJAGO®!

Master Lloyd memerlukan bantuan anda dan telah memberi anda misi untuk menyelamatkan naga dan mengalahkan Lord Ras yang jahat. Diilhamkan oleh siri LEGO NINJAGO: Dragons Rising yang popular, anda akan melakukan perjalanan untuk menyelesaikan pelbagai ujian dan percubaan untuk membuka potensi sebenar anda dengan mengambil Sumpah Ninja supaya bersama-sama, kita dapat mengalahkan kejahatan dan melindungi naga.

Berseronok di LEGOLAND® Malaysia Resort dengan LEGO® NINJAGO®!

Apabila memasuki taman, semua Ninja akan mendapat peluang untuk memilih kuasa naga unsur yang anda ingin kuasai. Dengan melibatkan diri dalam aktiviti bertema dan rancangan interaktif di seluruh taman, Ninja boleh memperoleh pelekat khas yang akan membimbing anda ke arah membuka potensi Ninja muktamad anda.

Adakah anda akan menerima misi ini? Dengan rancangan baharu yang eksklusif, binaan bata yang mengagumkan dan banyak lagi, anda pasti tidak mahu terlepas hari penuh aksi keseronokan Ninja kami yang menanti di LEGOLAND Malaysia Resort Tahun Baru Imlek ini!

Berseronok di LEGOLAND® Malaysia Resort dengan LEGO® NINJAGO®!

Persembahan Langsung:

* Diangkut ke dunia LEGO NINJAGO & The Realm of Shadows, pertunjukan gaya boneka Jepun secara langsung yang mesti ditonton dengan kesan pemetaan visual yang mengagumkan.

     * Adakah anda bersedia untuk mempelajari gerakan Ninja muktamad? Dengan rancangan gaya latihan Sekolah Spinjitsu, anda akan menguasai cara bergambar, memotong, mengimbang dan berputar seperti Ninja!

     * Menari bersama Degupan Jantung Naga dengan persembahan dram yang epik dan tunjukkan gerakan Ninja terbaik anda di Pesta Tarian ‘Whip Around’ yang akan membuatkan anda bertenaga untuk semua pencarian Ninja anda.

     * Raikan pencapaian Ninja anda pada penghujung hari dengan Sambutan Ninjas Unite kami di mana anda boleh menangkap ninja LEGO NINJAGO kegemaran anda!

Bertemu dan menyambut:

Temui watak baharu LEGO NINJAGO Sora dan Arin bersama Ninja Kai dan Master Wu! Anda juga boleh menangkap Ollie the Dragon dalam pakaian istimewa Tahun Baru Imleknya dengan penampilan istimewa daripada Ceng Du Opera yang terkenal dan Raja Monyet nakal dari 10-25 Februari 2024.

Berseronok di LEGOLAND® Malaysia Resort dengan LEGO® NINJAGO®!

Aktiviti LEGO NINJAGO:

* Jadilah kreatif seperti yang anda boleh untuk Build-A-Mech untuk Sora dan Arin semasa mereka bersaing dalam Perlumbaan Persimpangan!

* Sambut Tahun Naga dengan membina Ultimate Dragon Build anda sendiri dengan LEGO Bricks.

* Naga yang hilang disembunyikan di LEGO NINJAGO World! Bantu Hunt for the Dragons, hadiah istimewa menanti Ninja yang melihat kelima-lima naga – pastikan anda merakam gambar setiap naga yang anda temui untuk menebus hadiah.

* Buat pose Ninja terbaik anda untuk kamera dengan latar belakang Ninjas Unite kami.

* Bersedia untuk menguji kemahiran Ninja anda? Naiki LEGO NINJAGO The Ride untuk ujian muktamad!

Berseronok di LEGOLAND® Malaysia Resort dengan LEGO® NINJAGO®!

Perayaan Tahun Baru Imlek:

* Saksikan persembahan Tahun Baharu Lunar yang disusun khas yang menggabungkan Seni Mempertahankan Diri dan Tarian Tradisional Cina yang menampilkan penampilan tetamu daripada Ollie the Dragon!

* Tonton persembahan Tarian Singa tradisional dan Tarian Singa Kutub Tinggi, hanya pada 10 dan 11 Februari 2024.

* Buat hajat di The Wisdom Tree dengan bunga sakura yang cantik dan hajat anda mungkin menjadi kenyataan!

“Tahun Baharu Lunar ini, LEGOLAND bukan sekadar membina batu-bata. Ia mengenai membina wira! Kami menggabungkan pengembaraan epik LEGO NINJAGO dengan tradisi Malaysia, mengajar keluarga pelajaran berharga tentang persahabatan dan percaya pada diri mereka sendiri, sambil berseronok dengan naga , rancangan dan keseronokan ninja yang epik! Ia akan menjadi Tahun Baharu Lunar yang tidak akan mereka lupakan,” kata CS Lim, Pengarah Bahagian, LEGOLAND Malaysia Resort.

Untuk maklumat lanjut, layari laman web rasmi di https://www.legoland.com.my/explore/shows-entertainment/ninjago/ atau laman media sosial LEGOLAND di Facebook dan Instagram.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

ARIEFF YONG

Fly FM Umum Arieff Yong & Ryan Howlett Bergabung di The Jokers in the Morning

Filem OPPA Pertaruh Pelakon Korea Tingkatkan Kesedaran Scammer