in

Final Poster Cicakman 2: Planet Hitam 2

Poster final untuk filem baru terbitan KRU Studios telah pun siap. Ini dia posternya yang dihasilkan oleh kreativiti seorang pereka grafik dan pelakon terkenal, Isma Yusoof.

What do you think?

73 Points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply
  1. Nampak macam hebat….cuma CGI jela…..harap cerita jangan ‘hampeh’ macam Par 1…bosan nak tengok…Apapun All the Best Yusry & KRU

  2. masalah terbesar filem ini ialah….tiada originality.
    dah terlalu byk superhero dgn nama “man” kat belakang dlm dunia ni.
    dan metrofulus adalah replika gotham city dr batman.
    adekah org malaysia kekurangan idea?

    i don’t think so. jd persoalannye, kenapa?

    *sigh*

    aku still prefer cerita2 laid-back penuh emosi dr yasmin ahmad saja, terima kasih.

  3. mintak maaf yer..sya mmg tk menatt kat yusri ni..huhuu…tak tau lak napa??apa2 pon bertuah pompuan dpt dia ni… semoga berjaya~

  4. aku berkesempatan menonton cicakman2 pada tayangan hari pertamanya dan aku berpuas hati kerana dalam cicakman2 xde adegan meleret dan banyak aksi pertarungan..latar belakang kota metropulus memang cantik ..i’m proud with hasil tangan yusry,cayokkk

  5. bangganya jadi rakyat malaysia.orang kat pusan pun tak bosan tgk cm2,inikan pulak kita kat malaysia. suka watak karam sing walia…. lokasi kat sungai klang tu…terangkat2 tangan dia buat liputan air sungai jadi hitam…

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Anuar Zain Cover Majalah Manja Keluaran Oktober

Gambar Selebriti Popular di Majlis Berbuka Majalah EH! di Hotel Nikko Kuala Lumpur