in ,

Gambar Selebriti Popular di Majlis Berbuka Majalah EH! di Hotel Nikko Kuala Lumpur

Rasanya, macam tak sah kalau kalau selebriti tidak dijemput di majlis berbuka. Sekurang-kurang majlis akan nampak lebih meriah dengan kedatangan selebriti.

Tampil begitu bergaya sekalipun terpaksa recyle baju raya tahun lepas. Antara yang Budiey sempat jumpa…

2885592955 C5B15772D7 | 4

Raja Farah yang tengah geram dengan penerbit Teater Muzikal Patriot yang sampai sekarang tidak membayar saki baki payment untuk pelakon teater yang telah dipersembahkan di Istana Budaya. Gitulah katanya, bila mata telah dgelapkan dengan wang. Budiey pun hairan macamana bayaran tak dilunaskan sedangkan Budiey lihat banyak sekali penaja yang sponsor dan juga dewan Panggung Sari juga penuh dengan penonton. Kata Raja Farah…” Cepat… pulangkan hak aku!”

2885593435 E796842F2B | 5
Farawahida tampil ceria.
2885594613 36C8D789C6 | 6
Azwan Ali tetap dengan baju berona merah jambu yang garang.
2886432000 E45Ed56F8B | 7
Kesian kat IZ OIAM sebab pada malam tu, telefon bimbitnya telah keciciran di dewan tu. Kalau ada sesiapa yang terjumpa dengan henset IZ, sila kembalikan ya. Tak pe IZ, mungkin bukan rezeki you, tunggu next year, I belikan henset mainan… hehehe gurau je beb!
2885596849 7Bd728Dd54 | 8
Linda Jasmine. Maintain ayu ya cikgu.
2885599365 8943E92Bda | 9
Vokalis ni gian nak pegang anak yek?
2885600919 39Fb261C42 | 10

Saiful MI tetap comel & cute.

2885601607 4E8F304B11 | 11
Jaclyn Victor macam malas aje bila Budiey ajak nak buat photo shoot. Letih ke tak sihat, Jac?
2885602177 35Fb66B43E | 12
Nita Malaysian Idol suka dengan biru yang mendamaikan. Hadir bersama cik abangnya, Zahid.
2885602871 C2B40900A1 | 13
Zahid lengkap bersampin. Cool, bro!
2886440672 1381802E57 | 14
Aizat yang semakin lama semakin kurus. Aizat ni suka sangat pakai baju sama. Kan hari tu, masa majlis rakaman raya Wanita Hari Ini pun pakai baju ni kan? Nanti Budiey kasi duit raya buat baju raya yang cantik sikit. Gurau je dik!
2886442882 C41Ed5839D | 15
Siti Sarah tetap ceria walaupun khabarnya sedang demam dan tak sihat. Gell well soon, my dear!

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Final Poster Cicakman 2: Planet Hitam 2

Gambar Anak Zarina Zainuddin