in , ,

Filem The First Omen Bakal Ditayangkan di Disney+ Hotstar Pada 30 Mei Ini

Jadi Orang Yang Pertama Menonton di Rumah Apabila 20th Century Studios ‘The First Omen’ yang menakutkan bakal ditayangkan di Disney+ Hotstar pada 30 Mei

Saksikan kelahiran kejahatan apabila 20th Century Studios The First Omen tiba di Disney+ Hotstar pada 30 Mei. Diarahkan oleh Arkasha Stevenson dan Certified-Fresh on Rotten Tomatoes™, The First Omen ialah prekuel kepada francais filem seram klasik yang telah digambarkan sebagai “mati-mati sepenuhnya” (Witney Seibold, Filem Slash), “benar-benar membatu” (Daisy Phillipson, Dexerto) dan “filem seram terbaik tahun ini” (Witney Seibold, Filem Slash).

“Prekuel Menghantui Yang Layak Untuk Klasik Seram”

– Meagan Navarro, Berdarah, Menjijikkan

Berlatarkan pada tahun 1971 dan dibintangi oleh Nell Tiger Free (Game of Thrones) sebagai bakal biarawati Amerika, Margaret, yang mengembara ke Rom untuk bertudung, The First Omen mendedahkan peristiwa ngeri yang membawa kepada penubuhan Damien.

Peminat boleh mendalami francais dengan ciri bonus di belakang tabir eksklusif apabila filem itu tiba di platform peruncit digital termasuk Prime Video, Apple TV dan Fandango di Rumah pada 28 Mei dan pada Blu-ray dan DVD 30 Julai.

Peminat seram boleh menghidupkan semula kultus klasik dengan filem Omen asal yang tersedia untuk distrim sekarang di Disney+ Hotstar, dengan The First Omen akan datang tidak lama lagi pada 30 Mei.

Pautan Ke Treler DI SINI

Sinopsis Filem The First Omen

Dalam prekuel seram psikologi kepada filem klasik Omen ini, seorang wanita muda Amerika dihantar ke Rom untuk memulakan kehidupan berkhidmat kepada gereja. Tidak lama kemudian, dia menghadapi kegelapan yang menyebabkan dia mempersoalkan imannya, dan itu mendedahkan konspirasi yang menakutkan untuk membawa kelahiran penjelmaan jahat. The First Omen dibintangi oleh Nell Tiger Free (Servant), Tawfeek Barhom (Mary Magdalene), Sonia Braga (Kiss of the Spider Woman), Ralph Ineson (The Northman) dan Bill Nighy (Living). Filem ini diarahkan oleh Arkasha Stevenson berdasarkan watak yang dicipta oleh David Seltzer (The Omen), dengan cerita oleh Ben Jacoby (Bleed) dan lakon layar oleh Tim Smith & Arkasha Stevenson dan Keith Thomas (Firestarter).

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Ada Style! Filem THE EXPERTS Lakonan Syafiq Kyle Tampilkan Aksi Heist

iPhone Ultra Nipis Bakal Hadir Di Tahun 2025 Dengan Reka Bentuk Terbaharu