in ,

Fesyen Yuna Bergaya ‘High Taste’ di New York Magazine

Pagi ni, lihat gambar Yuna berfesyen dan melaram untuk photoshoot bersama portal New York Magazine. Ada staillah. Korang boleh tengok beberapa gambar di bawah ini.

Yuna yang dikatakan bersuara persis penyanyi antarabangsa Sade begitu teruja dapat menjalani pengambaran dan temubual bersama portal ini bersempena dengan pelancaran album Chapters yang kini berada di pasaran dan di music streaming.

Yuna New York Magazine

[dropcap]D[/dropcap]engan sambutan usia ke-30 tahun ini, Yuna melangkah terus melangkah melonjak populariti ke peringkat antarabangsa. Serentak dengan dunia fesyen yang sering berkembang, Yuna yang hadir dengan gaya menutup kepala, dikatakan sudah menjadi ikon fesyen di sana.

Lihat sendiri fesyen yang ada taste dipakai untuk photoshoot di bawah ini. Menggunakan jenama Dior, Valentino, Tibi dan Gucci. Baju yang ni sangat ohsem!

Yuna New York Magazine

Dior stretch jacquard jacket, $3,100 and Dior stretch jacquard pants, $1,500 both available at Dior Boutiques Nationwide.

Bukan mudah menjadi selebriti seperti Yuna. Berada di peringkat antarabangsa menjadi matlamat dan ianya bukan semudah yang disangka.

“Moving here wasn’t hard for me because I was prepared. I wanted to be here so badly. When I got the offer to come here, I was 23 years old, and I didn’t know anyone.” – Yuna

Good luck Yuna! Congrats!

Yuna New York Magazine

Yuna New York Magazine

Yuna New York Magazine

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Siapa Pemenang Persada Akhir Tahfiz Muda

Hafiz Hamidun Lancar Jubah Melalui Twitter & Periscope Malam Ini