in , ,

BamBam Duta Pertama Xiaomi Asia Tenggara Perkenal Redmi Note 13

Mencerminkan bakat, kebijaksanaan dan kecemerlangan seseorang dengan telefon pintar Redmi terkini, ’Redmi Note 13 Series – Setiap pukulan ikonik’.

Xiaomi hari ini mengumumkan kerjasamanya dengan ‘BamBam Kunpimook’, juga dikenali sebagai BamBam daripada GOT7, sebagai duta pertama Xiaomi Asia Tenggara pada acara pelancaran ‘Redmi Note 13 Series’ terbaharu di ibu negara Thailand, Bangkok.

Xiaomi diiktiraf dengan baik sebagai jenama teknologi terkemuka dunia yang mereka bentuk dan mengeluarkan telefon pintar dan pelbagai peranti AIoT untuk semua orang termasuk generasi baharu yang mempunyai gaya hidup yang cemerlang dan yakin dengan diri sendiri. 

BamBam Bergelar Duta Pertama Xiaomi Asia Tenggara, Perkenal Redmi Note 13 Series

Kerjasama ini diilhamkan oleh konsep ‘Every Shot Iconic’ daripada ‘Redmi Note 13 Series’, dan akan meningkatkan komunikasi dengan ketara dan mencerminkan imej jenama Redmi, sejajar dengan konsep teras Redmi Note 13 Series ‘Every shot iconic’. 

Lebih-lebih lagi, ia akan memberi inspirasi kepada generasi baharu di seluruh dunia, kerana BamBam bertindak sebagai contoh teladan yang cemerlang yang telah mempamerkan usaha dan kemahirannya yang hebat dengan caranya yang unik, mewakili penggunaan teknologi yang bijak generasi baharu.

BamBam Bergelar Duta Pertama Xiaomi Asia Tenggara, Perkenal Redmi Note 13 Series

Redmi Note 13 Series dilancarkan di bawah konsep Every shot iconic yang terdiri daripada 4 model; Redmi Note Series 13 Pro+ 5G, Redmi Note Series 13 Pro 5G, Redmi Note Series 13 5G dan Redmi Note 13. 

Ciri yang diketengahkan siri ini termasuk kamera utama 200MP resolusi ultra tinggi dengan penstabilan imej optik (OIS), melengkung 1.5K 120Hz AMOLED yang mengagumkan paparan dengan Corning® Gorilla® Glass Victus® yang tahan lama.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Fathia Latiff Serang Suami Heliza Helmi Pula! Dakwa Gagal Siapkan Rumah

REDMI NOTE

Xiaomi Perkenal Barisan Siri Telefon Pintar Redmi Note 13 Serba Baharu