in

Farhana keluar dari The Fabulous Cats

Berita yang baru sahaja diterima, pihak pengurusan Metadome telah mengumumkan salah seorang ahli kumpulan The Fabulous Cats, Farhana, 25 tahun telah keluar dari kumpulan itu berkuat kuasa serta-merta. 

   

Segala aktiviti promosi, persembahan, sidang media, temubual bersama media cetak dan eletronik bersama The Fabulous Cats tetap berjalan seperti biasa. Dengan ini Cat Farish, Wangi dan Adeep hanya akan tampil bertiga bagi setiap persembahan yang diadakan.

Menurut Farhana “Tindakan keluar dari kumpulan ini adalah bagi menumpukan sepenuh perhatian saya terhadap bidang yang ingin saya ceburi. Saya ingin melebarkan karier saya dalam bidang peragaan, perniagaan, pengacaraan di samping menyanyi”.     

Bagi Ketua Kumpulan The Fabulous Cats, Cat Farish, beliau berasa sedih dengan pengunduran Farhana. Kata Cat “Segala aktiviti yang telah dirancang oleh pihak pengurusan akan berjalan seperti biasa. Ia tidak mematahkan semangat kami, kami akan terus berjuang di dalam industri ini malah kami amat teruja dan tidak sabar untuk menembusi pasaran Indonesia”.

Menurut KC Ismail selaku Pengurus Kanan Metadome. “Buat masa ini tiada pertambahan anggota bagi menggantikan Farhana. Pengumuman sama ada mahu mencari penganti Farhana akan diberitahu kemudian. Pihak pengurusan ingin mengucapkan selamat maju jaya kepada Farhana didalam apa jua bidang yang diceburi kelak”.

Semoga Farhana sukses!

15 Comments

Leave a Reply
  1. Tak abis2 sama aje.. asyik ahli kluar masuk bersilih ganti..

    Adakah ini agenda kumpulan ini jadi mudah dikenali… ?

  2. heypp… yeahh…!!!
    npew asyik tkar ahli baru
    jew huhh…??? then.. pumpuan
    jew lak yg asyik tukar.
    huhhh…. cam x best larh..!!!
    but pape pon.. slamat maju jaye
    yeahh… sis FARHANA..

  3. adoii..nak wat mcm mana…aikk…dia ni pengacara??mana satu punya show?
    …peragaan??tinggi ke?cukup syarat?..berniaga??

  4. Nak kata group ni femes,tak gak.muzik pon lebih kurang mcm black eye peace jer,lagu dorang nie mmg easy-forgetable tapi tak abes2 nak tukar group member,macam bagus sgt.
    Aku pon tak tau sapa group mmber nie skang,alih2 ader org nama farhana.tak perasan pon slama nie.
    ala…cat farish,ko tue takyah la cerewet sgt,ko nak org yg perfect jer,tak leh terima kelemahan org…polish la dulu bakat org…asah dulu elok2..apa lah ko nie,muzik kok tue besa jer aku tgk.

  5. i think she was kicked to make way for the indo new girl. this band changes band member more times than i change my bedsheets! hahaha

  6. aq sbnarnya trkjut dngar farhana nak kuar dr gr0up ney..tpi KENAPA?????????????????best pe ana wat perf0rm sbl0m ney…

  7. syg kalo farhana kuar dr group 2…aku nie lama beul dah suke care die nyayi…suara pun cun…

  8. org cun mesti suare pun cun……….
    jasmine minat tfc pun coz ade farhana..wangi x brape best la…tgkla zizi join group tu..maybe kembali best kot…jasmine minat giler2 kat zizi..all the bestzzz

Leave a Reply

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Filem Setem Di Pawagam 30 Julai

Album Baru Altered Frequency Transit