in ,

Erra Fazira Happy Yusry KRU Kahwin Lisa Surihani

Bagus betul pelakon Erra Fazira yang tak lupa mendoakan kebahagiaan Yusry KRU yang pernah berkahwin dengannya. Semasa berita tentang Yusry KRU memilih untuk berkahwin dengan Lisa Surihani, pelakon popular itu turut mengucapkan tahniah melalui laman Twitter.

Erra Fazira: Tahniah @YusryKRU @LisaSurihani Hepi for u beb. Moga berkekalan dan bahagia selamanya. Dan dapat anak yg comel

Lisa Surihani: @ErraFaziraWC ty for the thoughtful with Kak Erra. Wishing u + abg emran ann ur cute lil princess and blesse always. ­čÖé

Satu contoh terbaik. Budiey pun seronok tengok gambar kat bawah ni, macam pinang di belah dua. Sama cantik sama padan.

erra lisa

What do you think?

Comments

Leave a Reply

Loading…

0
Pembaca Setia

Written by Budiey (Admin)

Seorang photojournalist yang selalu mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi terbaharu dan masih setia menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif merakam vlog momen di sebarang acara, menemubual selebriti dan menerbitkan video di Budiey Channel. Konsisten mengadakan sesi tontonan filem di Premiere With Budiey setiap minggu dan seronok bertemu dengan pengikut setia, Budieyators. Obses dengan filem seram & thriller.

The Good Wife Season 3 New Season

Anuar Zain Trending di Singapura