in , ,

Rupanya Ini Sebab Nama Anuar Zain Trending di Singapura, Promo Tour Album Terbaharu!

Waduh! Sebut nama Anuar Zain je, ramai yang berteriak! Itulah gamatnya setiap kali acara yang melibatkan penyanyi bersuara emas ini diadakan. Tambah lagi, di lokasi yang jarang dihadirinya seperti negara Singapura. Ramai betul nampaknya peminat menantikan beliau hadir mengadakan persembahan.

Nama Anuar Zain menjadi trending di Singapura pada hari ini. Oh, Budiey tidak hairan kerana Anuar Zain pada masa ini berada di Singapura untuk promo tour album terbaru beliau. Hari ini adalah hari pertama Anuar Zain berada di Singapura.

Pada jam 12 tengahari tadi, betapa ramai sekali peminat Anuar Zain telah datang untuk melihat persembahan dan ramah mesra Meet & Greet Session bersama AZ di Singapore Expo dan diteruskan pula di City Square Hall jam 4 petang untuk sessi menandatangani autograph.

Anuar Zain
Anuar Zain
Anuar Zain
Anuar Zain
Anuar Zain
Anuar Zain
Anuar Zain
Anuar Zain
Anuar Zain

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Erra Fazira Happy Yusry KRU Kahwin Lisa Surihani

Tentang Filem SESUATU YANG TERTINGGAL Lakonan Zahiril Adzim