Drama Dendam Lakonan Rima Melati Adam, Aliff Remaja

Drama Dendam Lakonan Rima Melati Adam, Aliff Remaja

Sebuah lagi drama menarik berjudul “Dendam” akan ditayangkan di TV3 mulai 24 Jun 2008, setiap hari Selasa jam 11.00 malam. Drama ini mengisahkan bagaimana Misha yang mengalami penderaan fizikal dan mental ketika kecil akhirnya membesar sebagai pendendam dan mula melakukan pembunuhan satu demi satu terhadap mereka yang pernah menganiayainya.

“Dendam” dibintangi oleh pendatang baru dari Singapura, Rima Melati Adam, Aliff Remaja, Kathy Azean, Noniswara, Riezman Khuzaimi, Roy Azman, Elyka, Qazem Nor, Zarynn Nin, Jehan Miskin dan Aqasha.

Pada minggu hadapan, satu majlis ramah mesra akan diadakan di Borneo Rainforest @ Sunway, Bandar Sunway.

[tags]drama dendam, Singapura, Rima Melati Adam, Aliff Remaja, Kathy Azean, Noniswara, Riezman Khuzaimi, Roy Azman, Elyka, Qazem Nor, Zarynn Nin, Jehan Miskin, Aqasha[/tags]

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Ramlah Ram & Siti Sarah di Bintang-Bintang RTM

SYTYCD: BERAKHIR SUDAH PERJUANGAN BILLY DAN VIVIAN