in , ,

DJI Mini 3 Rasmi Dilancarkan Di Malaysia dengan Harga RM3,999

DJI, peneraju dunia dalam dron awam dan teknologi kamera kreatif, memperkenalkan DJI Mini 3, sebuah dron kamera ultra ringan yang kompak dan bersedia untuk pengembaraan.

Dengan berat kurang daripada 249 gram, Mini 3 adalah ringan untuk dibawa ke mana jua dan dikecualikan daripada kebanyakan peraturan dron di beberapa buah negara. Sensor kameranya yang bersaiz 1/1.3-inci merakamkan video 4K HDR dan foto 12MP dengan Rakaman Menegak

Benar (True Vertical Shooting) untuk kejelasan kandungan media sosial yang menakjubkan. Dengan ciri ini dan banyak lagi, DJI Mini 3 membolehkan pengguna merakam pada bila-bila masa.

Dji Mini 3 Rasmi Dilancarkan Di Malaysia Dengan Harga Rm3,999

Sebagai siri Mini DJI terbaharu, Mini 3 direka khusus untuk memastikan beratnya kurang daripada 249 gram. Reka bentuk kompak ini menjadikan DJI Mini 3 mudah dibawa di dalam beg atau poket anda untuk pengembaraan anda yang seterusnya. Ia juga memenuhi peraturan dron di banyak negara yang membenarkan dron sub-250g terbang tanpa memerlukan pendaftaran atau pemeriksaan serta mengikuti pematuhan serantau.

DJI Mini 3 merakam dalam 4K/30fps HDR yang menakjubkan dengan warna yang realistik, pada waktu siang dan malam. 2 Sensor CMOS bersaiz 1/1.3-inci dan apertur f/1.7 membolehkan resolusi imej yang lebih besar, kedalaman medan yang lebih tajam dan gangguan imej yang lebih rendah walaupun dalam pencahayaan rendah dan kontras tinggi, menghasilkan imej yang lebih jelas.

Teknologi piksel 4-dalam-1 boleh mencipta foto daripada saiz 48MP hingga 12MP dan piksel individu sebesar 2.4 μm untuk meningkatkan prestasi cahaya malap.

Dji Mini 3 Rasmi Dilancarkan Di Malaysia Dengan Harga Rm3,999

Dua ISO asal dan teknologi HDR tahap cip membantu mencipta imej yang sangat jelas dalam masa yang singkat, mewujudkan hasil yang sangat baik, walaupun dalam imej dengan julat dinamik tinggi seperti bayang-bayang besar.

Dji Mini 3 Rasmi Dilancarkan Di Malaysia Dengan Harga Rm3,999

Kualiti imej yang sangat baik ini bermakna hasil yang lebih cemerlang dengan Rakaman Menegak Benar, memutarkan kamera kepada 90 darjah untuk mencipta kandungan yang terbaik untuk platform media sosial.

  • Panorama 180°, Lebar dan Sfera, dengan Pemapar Panorama Sfera 2.0 dalam aplikasi DJI Fly yang memberi pandangan 720° untuk menyeret dan mengezum panorama Sfera. QuickTransfer dengan kelajuan muat turun maksimum 25 MB/s
  • Menyokong kecondongan sudut besar untuk memperkenalkan lebih banyakkemungkinan yang kreatif.
  • Zum digital – 2x dalam 4K/30fps, 4x dalam 1080p dan 2x dalam foto 12MP.
Dji Mini 3 Rasmi Dilancarkan Di Malaysia Dengan Harga Rm3,999

Harga dan Ketersediaan

DJI Mini 3 boleh dibeli dari SHOPEE dan rakan kongsi runcit yang sah dalam tujuh konfigurasi:

  • DJI Mini 3 (Dron Sahaja) tidak termasuk alat kawalan jauh atau pengecas dan sesuai untuk pemilik dron
  • DJI sedia ada. Ia boleh didapati sekarang pada harga runcit RM 1,999.
  • DJI Mini 3 termasuk Alat Kawalan Jauh DJI RC-N1. Ia boleh didapati sekarang pada harga runcit RM 2,399.
  • DJI Mini 3 (DJI RC) termasuk Alat Kawalan Jauh DJI RC. Ia boleh didapati sekarang pada harga runcit RM 3,099. 
  • Kombo Plus DJI Mini 3 Fly More termasuk Alat Kawalan Jauh DJI RC-N1, Beg Bahu, Hab Pengecasan Dua Hala dan dua Bateri Penerbangan Pintar tambahan. Ia boleh didapati sekarang pada harga runcit RM 3,299.
  • Kombo Plus DJI Mini 3 Fly More (DJI RC) termasuk Alat Kawalan Jauh RC DJI, Beg Bahu, Hab Pengecasan Dua Hala dan dua Bateri Penerbangan Pintar Plus tambahan. Ia boleh didapati sekarang pada harga runcit RM 3,999.

Untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang semua ciri, aksesori dan keupayaan baharu, sila lawati Imej dan aset boleh didapati di pautan ini: https://bit.ly/DJI-Mini-3

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Naim Daniel | 17

“Tuhan Ciptakan Adam & Hawa, Bukan Adam & Haikal,” – Naim Daniel

Janna Nick | 18

Foto Janna Nick Baring Atas Katil Berpelukan Dengan Lelaki Dikecam