in

Dialog Anak Wayang, Sesi Anak Wayang, Sesi Anak Wayang

Dialog Anak Wayang

Program ini memaparkan lima episod pengenalan kepada program Anak Wayang. Di dalam program ini juga akan dipaparkan semua lokasi ujibakat Anak Wayang. Program ini juga akan memperkenalkan 25 peserta/pelajar yang layak ke program reality SESI.

Pengacara: FazuraJumaat (22/5/09)Isnin (25/2/09)Selasa (26/5/09)Rabu (27/5/09)Jumaat (29/5/09) 9.30 malam(1 jam)

Program pengenalan akan bermula 22 Mei 2009. Sesi Anak Wayang Program realiti yang akan ke udara setiap hari Isnin, Selasa dan Rabu.

Segala aktiviti pembelajaran dan cabaran pelajar di akademi setiap hari akan dipaparkan dalam episod Sesi.

Pengacara: Fazura. Setiap hari Isnin – Rabu 9.30 malam(30 minit) Program diariPentas Anak WayangProgram ini akan memaparkan persembahan pelajar berdasarkan tugasan dan watak yang diberikan.

Di samping itu terdapat pelbagai tugasan yang akan diberikan secara spontan oleh juri pada malam tersebut. Program ini akan diakhiri dengan penyingkiran 3 pelajar oleh juri dan 2 akan diadili melalui SMS yang akan diketahui pemenangnya pada hari Isnin.

Pengacara: Rusdi Ramli. Setiap hari Jumaat 9.30 malam (1 jam). Program penyingkiran mingguan.

Sesi Anak Wayang

Program realiti yang akan ke udara setiap hari Isnin, Selasa dan Rabu. Segala aktiviti pembelajaran dan cabaran pelajar di akademi setiap hari akan dipaparkan dalam episod Sesi. Pengacara: Fazura.

Pentas Anak Wayang

Program ini akan memaparkan persembahan pelajar berdasarkan tugasan dan watak yang diberikan.

Di samping itu terdapat pelbagai tugasan yang akan diberikan secara spontan oleh juri pada malam tersebut.

Program ini akan diakhiri dengan penyingkiran 3 pelajar oleh juri dan 2 akan diadili melalui SMS yang akan diketahui pemenangnya pada hari Isnin. Pengacara: Rusdi Ramli

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

BWF Sudirman Cup World Team Badminton Championships, ARAG World Team Cup

Sekitar Santai Hujung Minggu Bersama Klik Suria