in ,

Cristiano Ronaldo Kacak Bergaya Dalam Sut SACOOR BROTHERS

Cristiano Ronaldo, pemenang anugerah Ballon d’Or 2014, menghadiri majlis di Zurich dengan memakai Sacoor Brothers. Untuk kali ke 3, duta sedunia Sacoor Brothers telah mendapat penghormatan tertinggi di majlis anugerah FIFA Ballon d’Or, untuk pemain bola sepak terbaik di dunia, di mana beliau mendapat pengikhtirafan untuk bakat luar biasa dan pencapaian baik beliau sepanjang tahun lepas. Di majlis itu beliau telah memilih untik memakai pakaian dari jenama Portugal. (Sacoor Brothers)

Selama 25 tahun, Sacoor Brothers telah berkembang oleh trend semasa dan kini berbangga bersama perkongsiannya dengan pemain bola sepak paling berprestij di dunia, sekalung tahniah di atas satu lagi pencapaian dalam kerjayanya mewakili nilai jenama Sacoor Brothers.

Cristiano Ronaldo Kacak Bergaya Dalam Sut Sacoor Brothers

Cristiano Ronaldo Kacak Bergaya Dalam Sut Sacoor Brothers

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Sinopsis & Trailer Filem CINTA DI KOTA RAJA

Kejutan Menanti di Malam Gala Filem SUAMIKU, ENCIK PERFECT 10!