in

Budiey di Ruangan Zass Profile SINAR HARIAN Hari Ini

Salam pembaca budiey.com semua,

Hari ini, jangan lupa beli akhbar SINAR HARIAN – Telus & Tulus dan selak di muka surat 34 di mana artikel tentang Budiey disiarkan. Terima kasih kepada Ema dari Sinar Harian yang sudi menemuramah Budiey pada 6 Jun yang lalu.

Untuk makluman pembaca, headline di artikel ini yang berbunyi ‘Blogger Jana Pendapatan RM20,000 sebulan?’ bukannya merujuk kepada Budiey. Sebaliknya merujuk kepada blogger lain yang pernah mencapai pendapatan sebanyak itu. Beberapa rahsia di sebalik kejayaan budiey.com direveal dalam artikel ini. Nak tahu apa rahsia yang Budiey maksudkan, kenalah baca Sinar Harian.

Lagu satu, pembetulan pada artikel ini, Budiey bukanlah blogger pertama yang berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia tapi sepatutnya ditulis ANTARA BLOGGER PERTAMA yang berdaftar. Tapi tak mengapa, artikel pun dah disiarkan, tak sempat nak edit la kan.

Ikuti kisah dan pengalaman Budiey berkarier sebagai penulis blog sepenuh masa.

Dapatkan Sinar Harian hari ini. Cuma RM1 sahaja.

Budiey

Yang paling suprisenya, pengarang artikel ini ada ambil gambar Budiey bersama isteri semasa kitorang kahwin 2 tahun lepas. Huhu, tak sangka. Dan ada juga gambar-gambar lama Budiey bersama dengan selebriti dan satu foto semasa Budiey diterbangkan ke Bali bersama kumpulan One Nation Emcees tajaan Hotlink.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Gambar Aril AF7 di Pelancaran Muzik Video Lagu HANYA

FESTIVAL MUZIK KL 2011 Perkenal Konsep Muzik Untuk Rakyat