in , ,

Jom Berseronok Tanpa Henti di BRICK FEST LEGOLAND® Malaysia Resort!

Selami 3 Bulan LEGO® Adventures di Salah Satu Acara Terbesar Tahun Ini!

Perhatian kepada semua pengembara muda, wira kota dan pemimpi kerajaan! LEGOLAND Malaysia Resort teruja untuk mengumumkan pelancaran BRICK FEST, LEGO ekstravaganza 3 bulan yang mendebarkan!

BRICK FEST: Perjalanan LEGO Epik Menanti!

Dari 21 Mei hingga 22 September, sertai kami untuk BRICK FEST, di mana keajaiban bata LEGO muncul dalam salah satu acara terbesar tahun ini. Menjangkau 126 hari, perayaan ini menjanjikan keseronokan dan keseronokan yang tidak berkesudahan untuk peminat LEGO dari semua peringkat umur.

Bersedia untuk Keseronokan Tanpa Henti di BRICK FEST LEGOLAND® Malaysia Resort!

Terokai Tiga Dunia LEGO Unik: 

* 21 Mei – 30 Jun: Jadi Penjelajah! Mulakan ekspedisi Mesir, temui khazanah purba dan bina piramid LEGO yang mengagumkan – atau kucing! 

* 1 Julai – 11 Ogos: Jadilah Wira Bandar LEGO! Sertai Polis atau Bomba Bandar LEGO dan berlatih dengan akademi LEGO untuk membantu memulihkan keamanan bandar. 

* 12 Ogos – 22 September: Jadi Peminat Kerajaan! Cipta istana dan pedang anda sendiri, dan kukuhkan tempat anda di Royal Parade – pakaikan pakaian kesatria terhebat anda atau gaun puteri yang berkilauan. 

“Di LEGOLAND Malaysia, kami percaya pada kuasa transformatif permainan,” kata CS Lim, Pengarah Bahagian LEGOLAND Malaysia. “BRICK FEST ialah cara kami mewujudkan persekitaran yang menarik dan pendidikan di mana kanak-kanak boleh belajar dan berkembang melalui kegembiraan bermain dengan batu bata LEGO. Bersama-sama dengan LEGO, kami teruja untuk membantu menyemarakkan minda muda yang memberi inspirasi untuk pergi jauh dengan imaginasi mereka”. 

Bersedia untuk Keseronokan Tanpa Henti di BRICK FEST LEGOLAND® Malaysia Resort!

Keseronokan dan Pengembaraan Tanpa Kesudahan Menanti!

BRICK FEST padat dengan aktiviti yang akan menyemarakkan imaginasi anda dan membuatkan anda terhibur selama berjam-jam: 

* Reka dan Lumba Kereta Lumba LEGO Anda Sendiri: Lepaskan jurutera dalaman anda di Bengkel Racer! Bina pelumba LEGO tersuai dan uji mereka pada trek yang mendebarkan. Siapakah yang akan dinobatkan sebagai juara? 

* Jadilah Sebahagian daripada Jejak Domino LEGO yang Memecah Rekod: Sumbangkan kepada jejak LEGO Domino yang besar dan saksikan semuanya turun dalam reaksi berantai yang menakjubkan!

* Dagangan Minifigure: Dapatkan kawan baharu dan kembangkan koleksi LEGO anda melalui dagangan minifigure yang menyeronokkan.

* Bereksperimen dengan Reka Bentuk Berbeza: Terlibat dalam pelbagai aktiviti pembinaan untuk memperibadikan ciptaan anda dengan bata LEGO dan elemen LEGO DOTS. 

Buka pengalaman penuh BRICK FEST dengan Pas Tahunan! 

Maksimumkan keseronokan dengan pas tahunan kami, pintu masuk anda ke pengembaraan LEGO tanpa had sepanjang BRICK FEST dan seterusnya. Jangan lepaskan peluang luar biasa ini untuk menjadi sebahagian daripada salah satu acara LEGO terbesar tahun ini!

Lawati laman web atau halaman media sosial kami, Facebook dan Instagram untuk butiran, tiket, dan jadual BRICK FEST yang lengkap. 

Bersedia untuk menyelami dunia imaginasi, kreativiti dan keseronokan LEGO yang tidak berkesudahan di BRICK FEST LEGOLAND Malaysia Resort!

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

CASETiFY Lancar Tiga Kolaborasi Yang Buat Peminat Rasa Teruja

GAZA PALESTIN

Buletin Utama Siar Usaha Malaysia Berdiri Teguh Bersama Rakyat Palestin