in , ,

CASETiFY Lancar Tiga Kolaborasi Yang Buat Peminat Rasa Teruja

CASETiFY Kini Telah Melancarkan casing yang cantik dan menawan seperti NCT DREAM Untuk Peminat, Peach Haze Impact Case & ESSENTIALS by CASETiFYTM : Fleur Expressions. Kini tersedia untuk anda pilih dan gayakannya!

1. CASETiFY Lancar NCT DREAM Untuk Peminat

Tahan keterujaan anda, kerana CASETiFY baru sahaja melancarkan kerjasama baharu yang menarik dengan kumpulan lelaki sensasi Korea, NCT DREAM.

CASETiFY Lancar NCT DREAM Untuk Peminat

Koleksi yang dinanti-nantikan ini, dinamakan “Dream Night Chit Chat,” dengan cantik merangkum intipati NCT DREAM yang meriah, menggunakan pastel yang indah dan fon mendung yang mempesonakan untuk melahirkan nilai teras kumpulan keremajaan, harapan dan persahabatan.

Setiap aksesori dalam koleksi ini direka dengan teliti untuk mencerminkan warna dan personaliti unik ahli kumpulan.

Antara ciri menonjol koleksi ini ialah reka bentuk yang menggabungkan mesej rahsia, menawarkan hidangan istimewa untuk peminat setia untuk menyahkod dan menikmati.

Selain itu, beberapa aksesori memaparkan kolaj karya seni album NCT DREAM yang menawan, membangkitkan rasa nostalgia yang hangat.

CASETiFY Lancar NCT DREAM Untuk Peminat

Pièce de résistance tidak diragukan lagi ialah Sarung Earbud Edisi Terkumpul NCT DREAM, direka dengan teliti untuk mencerminkan estetika cahaya peminat rasmi kumpulan itu, menjadikannya mesti dimiliki oleh peminat setia.

Koleksi ini komprehensif, menyokong model iPhone dan Samsung Galaxy terkini, dan diperluaskan untuk memasukkan sarung AirPod, aksesori MagSafe, pengecas wayarles dan sarung iPad.

Setiap bahagian bukan sahaja berfungsi sebagai aksesori teknologi berfungsi tetapi juga sebagai penghormatan bergaya kepada NCT DREAM, menjadikan kerjasama ini gabungan sempurna antara utiliti dan perkhidmatan peminat.

CASETiFY Lancar NCT DREAM Untuk Peminat

2. Peach Haze Impact Case

Memperkenalkan CASETiFY Impact Case terbaharu: Peach Hazel! Casing ini membawakan kemeriahan musim panas dengan rona “Peach Fuzz” yang menakjubkan dan membuatkan ramai dari anda terpesona melihatnya, Warna Pantone Tahun 2024.

Peach Haze Impact Case

Rona hangat ini sesuai untuk membangkitkan perasaan manis dan selesa, menjadikannya kenyataan yang bergaya ke mana sahaja anda pergi. Peach Haze Impact Case direka bukan hanya untuk estetika tetapi juga untuk perlindungan yang unggul.

Peach Haze Impact Case

Ia direka dengan bahan penyerapan hentakan termaju yang memenuhi piawaian Gred Tentera 4X, memastikan perlindungan jatuh sehingga 2.5 meter (8.2 kaki). Walaupun perlindungannya teguh, sarung ini 16% lebih langsing, menampilkan bezel dinaikkan 1.4mm dan cincin kamera untuk melindungi skrin dan kamera telefon anda.

Peach Haze Impact Case

Selain itu, kes ini adalah MagSafe dan serasi pengecasan tanpa wayar, memastikan kemudahan tanpa menjejaskan gaya atau keselamatan. Menekankan kemampanan, Peach Haze Impact Case dibuat sebahagian daripada pelet Re/CASETiFY, menggabungkan 65% bahan kitar semula dan berasaskan tumbuhan. Ia tersedia untuk semua model iPhone 14 dan 15, serta S24 Ultra.

Berharga antara USD $72 dan $77, sarung ini merupakan gabungan sempurna antara fesyen, fungsi dan mesra alam, menjadikannya aksesori penting untuk peranti anda.

Peach Haze Impact Case

ESSENTIALS by CASETiFYTM : Fleur Expressions

Hujan bulan April membawa bunga-bunga yang indah di bulan Mei, dan bersamanya, pancaran rona segar yang cerah! Koleksi Essentials CASETiFY yang semakin berkembang kini termasuk warna baharu yang diinspirasikan oleh keindahan bunga musim bunga.

ESSENTIALS by CASETiFYTM : Fleur Expressions

Tepat pada masanya untuk musim ini, tambahan ini termasuk Primrose Pink yang feminin, Buttercream Yellow yang bertenaga, dan Scarlet Red yang punya rona yang lebih bersemangat, semuanya digabungkan dengan lancar ke dalam palet harmoni yang menangkap intipati musim bunga dengan sempurna.

ESSENTIALS by CASETiFYTM : Fleur Expressions

Antara produk yang menonjol dalam koleksi ini ialah ESSENTIALS by CASETiFY™ Ripple Case, berharga USD $66. Sarung ini direka bentuk untuk berfungsi dan bergaya, menampilkan ciri kalis habuk, butang sentuhan untuk klik yang memuaskan, dan bampar kembung bersama dengan bezel yang dinaikkan dan cincin kamera yang terangkat untuk mengelakkan calar.

ESSENTIALS by CASETiFYTM : Fleur Expressions

Ia menyediakan 2X perlindungan Gred Tentera dengan perlindungan jatuh sehingga 2 meter (6.6 kaki), memastikan peranti anda dilindungi dengan baik. Sarung ini juga serasi dengan MagSafe dan pengecasan wayarles, menawarkan kemudahan bersama ciri perlindungannya.

ESSENTIALS by CASETiFYTM : Fleur Expressions

Menekankan kemampanan, Ripple Case dibuat dengan 50% bahan kitar semula dan didatangkan dalam 100% pembungkusan kitar semula. Selain warna musim bunga baharu, sarung ini tersedia dalam warna Putih, Oat dan Cacao yang sedia ada. Serasi dengan siri iPhone 15 dan iPhone 14 Pro dan Pro Max, sarung ini merupakan gabungan sempurna antara ketahanan, mesra alam dan gaya bermusim.

ESSENTIALS by CASETiFYTM : Fleur Expressions
ESSENTIALS by CASETiFYTM : Fleur Expressions
ESSENTIALS by CASETiFYTM : Fleur Expressions
ESSENTIALS by CASETiFYTM : Fleur Expressions

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Flamin’ Fish N Chips Pertama di Malaysia Ada di The Manhattan FISH MARKET 

Jom Berseronok Tanpa Henti di BRICK FEST LEGOLAND® Malaysia Resort!