in ,

Avon Lantik Dynas Mokhtar Jadi Duta Avon Fashions

AVON memperkenalkan Rangkaian Mewah Berkualiti AVON FASHIONS 2011 bersama Dynas Mokhtar

Selain daripada kasih sayang… apa lagi yang diidamkan oleh seorang wanita? Aksesori AVON FASHIONS adalah jawapan paling tepat… teman paling akrab seorang wanita… seutas gelang tangan, rantai mahupun subang, berupaya menggamit diri anda. Besar atau kecil, moden atau klasik, aksesori pasti menaikkan semangat dan menceriakan ‘mood’ setiap wanita.

VIDEO SEKITAR PELANCARAN PRODUCT AVON

FASHION SHOW PELANCARAN PRODUK TERBARU AVON:

2011 merupakan tahun baru untuk koleksi aksesori AVON FASHIONS. Pelbagai perubahan menarik boleh anda nikmati dan perubahan pertama yang bakal anda saksikan adalah penampilan Dynas Mokhtar sebagai Wajah AVON FASHIONS 2011. Dynas bakal berkongsi trend, gaya dan pilihan aksesorinya agar anda lebih jelita sepanjang 2011.

DYNAS Avon

Apakah yang baru tentang koleksi aksesori avon? rangkaian aksesori avon fashions kini datang dengan mutu kualiti global yang setanding dengan produk setarafnya. Bergaya, jimat, berkualiti, pelbagai & eksklusif adalah lima kelebihan yang menyingkap keistimewaan AVON FASHIONS.

Kehalusan rekaan aksesori AVON FASHIONS sememangnya BERKUALITI dengan Teknologi Saduran Bermutu, mempunyai jaminan mutu, rekaan batu semewah berlian dan sesuai untuk kulit sensitif. Ianya menawarkan HARGA YANG AMAT BERPATUTAN dan mampu dimiliki bagi memenuhi impian setiap wanita. Koleksi eksklusifnya diinspirasikan dari TREN GLOBAL TERKINI yang dihalusi untuk memenuhi citarasa anda. Malah, ia memberi PELBAGAI PILIHAN dari idea-idea penuh klasik, bertatah batuan berkualiti hinggalah kepada berunsur trend fesyen semasa.

Keunggulan setiap aksesori ditingkatkan dengan saduran bermutu tinggi iaitu empat lapisan sadur dengan sekurang-kurangnya 2 lapisan logam berharga. Kerana itulah ianya BERJAMINAN TIDAK PUDAR. TIDAK KUSAM. TIDAK MENGELUPAS dan TAHAN SEKURANG-KURANGNYA 6 BULAN dengan jagaan yang betul. Semua subang adalah bebas Nikel, 100% bebas ‘Lead’ dan disahkan hipoalergenik. Ketinggian mutunya juga menjadikan ia sesuai untuk kulit sensitif dan tidak menyebabkan ruam.

Kehebatan aksesori anggun ini boleh dinilai melalui pilihan istimewa aksesori AVON FASHIONS 2011 melalui sentuhan delima Ruby Red Collection, koleksi saduran perak batuan akrilik dari Shimmer Sensation Collection, Onyx Twilight Collection dan Interchangeable Collection… pilihan rhodium dengan epoksi enamel hitam dan ‘rhinestone’ jernih. Juga Frontal Necklace And Earrings With Crystal Drop Gift Set, All That Blossom Rings dan Pave Ice Stretch Bangle yang masing-masing dari kemasan perak bersinar dengan taburan ‘rhinestone’ kristal jernih.

Sememangnya aksesori AVON FASHIONS memberikan rekaan eksklusif kepada pelanggan dengan kualiti tinggi pada harga yang amat berpatutan dengan pilihan gaya hebat yang boleh disesuaikan di mana-mana sahaja. Kerana kami mahukan setiap wanita yang memakai AVON FASHIONS berasa dirinya dihargai, lebih yakin dan berpenampilan hebat apabila berada di mana sahaja.

Aksesori AVON FASHION 2011 akan dipasarkan bermula 1 April 2011. Hubungi Wakil Avon anda atau kunjungi Butik Kecantikan Avon terdekat untuk mendapatkannya. Sebarang maklumat lanjut, hubungi Talian Bebas Tol AVON di 1-800-22-AVON (2866) atau layari http://www.my.avon.com.

DYNAS Avon

DYNAS Avon

DYNAS Avon

DYNAS Avon

Kenali Kualiti TERBAIK dari AVON FASHIONS:

• BERGAYA – Avon Fashion diinspirasikan dari trend global paling trendi disesuaikan untuk memenuhi citarasa wanita Asia.

• JIMAT UNTUK WANG ANDA – Memberikan konsep jimat wang anda

• BERKUALITI – Bersadur empat kali lapisan untuk jaminan tidak pudar sehingga 6 bulan! Hanya menggunakan batu berkualiti tinggi

• PELBAGAI – Menawarkan LINGKUNGAN rekaan dan gaya yang luas untuk memenuhi gayahidup setiap wanita!

• EKSKLUSIF – Direka esklusif untuk Avon!

DYNAS Avon

DYNAS Avon

DYNAS Avon

DYNAS Avon

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Isma AF7 Alami Keguguran Anak Keenam

The Search For Avon Style Make Up Queen