in , ,

Atikah Suhaime Kini Bergelar Datin, Bernikah Dengan Datuk Lokman Teh

Dengan sekali lafaz, pelakon kelahiran Singapura Atikah Suhaime kini bergelar isteri kepada ahli perniagaan Datuk Lokman Teh. Selamat pengantin baru!

Atikah Suhaime, pelakon yang lahir di Singapura, kini sudah jadi isteri kepada ahli perniagaan, Datuk Lokman Teh. Majlis perkahwinan mereka berlangsung pada pukul 8.45 pagi tadi. Ayah Atikah, Mohd. Suhaime, menjadi pihak yang menyatukan mereka.

Atikah, yang dikenali sebagai Nur Atikah Mohd. Suhaime, berpakaian serasi berwarna krim semasa majlis tersebut. Dia menerima mas kahwin sebanyak RM300, tetapi jumlah hantaran yang diterima dirahsiakan.

Atikah Suhaime Kini Bergelar Datin, Bernikah Dengan Datuk Lokman Teh

Majlis perkahwinan Atikah dan Lokman diadakan secara tertutup di ibu negara dan hanya dihadiri oleh ahli keluarga terdekat serta teman rapat sahaja. Pengantin lelaki membawa tujuh dulang hantaran, manakala pengantin perempuan membawa sembilan dulang sebagai balasan.

Atikah Suhaime Kini Bergelar Datin, Bernikah Dengan Datuk Lokman Teh

Pada bulan Disember tahun lepas, Atikah berkongsi berita gembira tentang hari bahagianya dengan pengikutnya di Instagram. Dia memuat naik video majlis pertunangannya yang berlangsung secara ringkas di Singapura.

Sekarang, dia telah selamat menjadi isteri kepada Datuk Lokman Teh, dan kisah cinta mereka menjadi satu kenangan yang indah bagi mereka berdua.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Sweet Qismina Akhirnya Berjaya Miliki Rumah Sendiri Setelah Cuba Nasib

WAWA ZAINAL

Wawa Zainal Alami Muntah Darah di Mekah Akibat Terlalu Penat