in ,

Artis Melaram di Malam Gala Rafflesia 2011 Part 3

Artis Melaram di Malam Gala Rafflesia 2011 Part 3

Malam Gala Rafflesia yang disambut bersempena dengan Anugerah Bintang Popular 2010 yang akan berlangsung pada 3 April ini diadakan di Ballroom, Le Meridein Hotel, Kuala Lumpur pada jam 8 malam, 18 Mac lalu.

Antara selebriti yang memeriahkan jamuan makan malam ABP Rafflesia Mandalay ialah pelakon Elaine Daily, pelakon Liyana Jasmay, model Zahnita, pelakon Juliana Evans, pelakon Wan Sharmila, pelakon Intan Ladyana, pelakon Memey Suhaiza, pelakon Diana Danielle, model Amber Chia, pelakon Irma Hasmie, penyanyi Deja Moss, pelakon Fahrin Ahmad dan pelakon Norman Hakim. Tak dilupakan Rafflesia & Mandalay juga turut menjemput artis-artis baru seperti Bkay (Ratu The Movie), Kilafairy, Adeline Tsen, Ana Dahlia dan Dottie. Semua selebriti yang hadir memperagakan pakaian berwarna keemasan penuh dengan citarasa glamor di tahap maksima.

Turut serta adalah pereka fesyen terkenal yang mereka pakaian yang diperagakan oleh selebriti tersebut seperti Rizman Ruzaini, Hatta Dolmat, Hazwani, Nik Erwan Roseli, Zery Zamry, Ariff Shukor, Riffai, Wan Huzairil, Wanpa, Bill Keith, Saiful Bahrim dan Lord’s Tailor.

Sepanjang majlis makan malam itu, tetamu yang hadir turut dihidangkan dengan persembahan nyanyian oleh penyanyi Maulana, Deja Moss, Diana Danielle, Haziq dan Kilafairy.

Selain menikmati juadah makanan, tetamu juga berpeluang memenangi hadiah cabutan bertuah tajaan Rafflesia dan Mandalay.

Ini gambar selebriti yang sempat Budiey ambil.

Malam Gala Rafflesia

Dottie

Malam Gala Rafflesia

Malam Gala Rafflesia

Shila Amzah

Malam Gala Rafflesia

Malam Gala Rafflesia

Juliana Evans

Malam Gala Rafflesia

Memey Suhaiza & tunangnya Norman Hakim

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Win a Trip to Melbourne by Catching Local Headlines

Ice Road Truckers