in

Ara Guna Akim & Hazama Untuk Single Terbaru BUNGA

Baru-baru ini, Budiey berkesempatan menemubual penyanyi yang bersuara lantang yang lahir dari Akademi Fantasia, Ara yang mana menurut beliau, dia akan melancarkan single terbaru berjudul BUNGA pada bulan November ini. Wah, tajuknya ringkas tapi mempunyai gambaran yang cukup meluas.

Ara ada menyanyikan sedikit lagu ini sebagai teaser dalam video temubual ini:

Menurut Ara, lagu BUNGA ini ditujukan buat wanita seringkali dilukai dan disakiti. Untuk lagu BUNGA, Ara sekali lagi mempertaruhkan lagu yang dicipta oleh Akim & The Majistret aka Hang Nadim dan turut mengundang Hazama untuk mencurah bakat ciptaan lagu. Pastinya boom lah lagu ni nanti kan?

Setelah kau miliki 

Kau leburkan kata dan janjimu…

Lagu ini akan berada di semua platform streaming pada 20 Oktober ini. Nantikan.

Selain itu, Ara sedang sibuk mempersiapkan diri dan vokalnya untuk menempuh Semi Final Muzik Muzik nanti. Semoga sukses dan berjaya melangkah ke pentas Anugerah Juara Lagu ya!

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

TEH TARIK CHE TA MUSIM 3 Undang Lebih Ramai Selebriti Terkenal

Gelagat Chef Adu & Chef Kamarul di Pelancaran VERSUS 1001 RASA BABA’S