in , ,

Isu Video Panas Adik, Anak Sulung Nora Nak Jumpa Keluarga Budak Lelaki

Anak sulung penyanyi, Nora Ariffin, Mohd Syakir Iman Johan menyatakan bukan adik perempuannya, Putri Nor Dahlia sahaja yang bersalah tetapi remaja lelaki itu juga.

Semalam hangat diperkatakan mengenai anak penyanyi Nora Ariffin apabila tular video aksi panas anak gadisnya, Putri Nor Dahlia bercumbu dengan seorang remaja lelaki yang dimuat naik di aplikasi TikTok. Anak sulung penyanyi itu, Mohd Syakir Iman Johan tampil memberikan kenyataan berkenaan isu hangat itu menyatakan bahawa bukan adik perempuannya sahaja yang bersalah tetapi remaja lelaki itu juga.

Anak Sulung Nora Ariffin Mahu Selesai Antara Keluarga

Syakir, 27, berasa kesal kerana rata-rata netizen meletakkan kesalahan kepada ibu dan adik lalu menghentam.

“Untuk yang baru nak amek port walaupun tak wajib, lepastu nak tuduh aku tak terima adik aku salah.

“Ye adik aku salah. Dua-dua salah sebab buat dosa. Lepastu laki tu kongsi kat ‘socmed’.

“Tu ja ‘point’ aku. Yang kena bash adik and mak aku ja. Jadi bukan aku yang tak adil ya. Moga bermanfaat,” tulisnya di Twitter miliknya.

Isu Video Panas Adik, Anak Sulung Nora Nak Jumpa Keluarga Budak Lelaki

Tambah Syakir, dia berharap isu bercumbu ini dijadikan pengajaran oleh adiknya dan juga kepada keluarga yang mempunyai anak perempuan.

“Isu viral adik aku biarkan jadi pengajaran buat dia. Secara dalaman, keluarga aku memang dalam usaha membendung hal ini.

“Tapi buat kawan-kawan yang ada anak perempuan, dia boleh menjadi yang seterusnya. Jadi jaga depa baik-baik.

“Yang turut quote, retweet dan api-apikan lagi tu, moga anda juga merasa nanti insya-Allah,” tulis Syakir.

Isu Video Panas Adik, Anak Sulung Nora Nak Jumpa Keluarga Budak Lelaki

Dalam pada itu, menurut Syakir masalah ini akan diselesaikan antara keluarga dan dia juga akan memastikan supaya pisang tidak berbuah dua kali.

Semalam, Nora mengaku gadis yang tular videonya bercumbu dengan seorang remaja lelaki pada Khamis merupakan anak perempuannya.

“Anda dibenarkan menyalin atau memautkan tweet saya sebelumnya kepada sesiapa yang bertanya, atau menyiarkan video tersebut. 

“Kami berhasrat untuk menangani perkara ini secara dalaman dan berharap pihak lain memahami dan menghormati keputusan kami. Kami akan melakukan yang terbaik untuk mengelakkan perkara ini berulang.

“Insya-Allah kita hanya akan bercakap tentang lelaki dengan adik perempuan ketika dia sudah bersedia untuk berkahwin. 

“Dia seorang kanak-kanak, ‘not so innocent’, dipengaruhi oleh trend Tiktok, dan bercinta dengan ‘asshole’. Ya, budak itu ‘asshole’. Semoga dia berubah sebagai seorang manusia yang lebih baik juga,” tulisnya lagi.

Terdahulu, Nora tampil memberi kenyataan mengakui gadis tersebut merupakan anak perempuannya. Akui terkilan dengan kejadian tersebut, Nora berkata dia telah melakukan yang terbaik untuk mendidik anak gadisnya.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Hanis Zalikha 2020 | 16

Hanis Zalikha Dikecam Buat Video Masakan Dalam Bahasa Inggeris

Jason Leong | 17

Dr Jason Leong Bangga Tayangan DR JASON LEONG: HASHTAG BLESSED di Netflix