in , ,

“Aman Graseka Mengaku Hidup Susah, Tiga Tahun Minta Bantuan Artis,”

Sharifah Shahirah meminta Aman Graseka, seorang pelakon terkenal dari era 1990-an, untuk menjelaskan di mana keadaan sebenar kewangannya.

Shiera sebelum ini berkongsi tentang kesukaran yang dialami oleh Aman dan meminta bantuan dari rakan artis agar Aman tidak perlu meminta wang lagi.

Namun, banyak pengikut media sosial dan rakan artis meragui kebenaran berita tersebut. Oleh itu, Shiera meminta Aman untuk memberikan penjelasan mengenai keadaan sebenar atau sekurang-kurangnya mengucapkan terima kasih kepada rakyat Malaysia yang telah membantu.

Shiera juga mendedahkan bahawa beberapa rakan artis telah mengadu tentang situasi ini yang berlanjutan selama tiga tahun.

Dia menasihati Aman agar berhenti meminta bantuan, dan jika tidak, dia akan melaporkan ke polis. Aman sendiri mengakui pertemuan dengan Shiera dan meminta agar isu ini tidak diperbesarkan.

Shiera kemudian memohon Persatuan Seniman Malaysia (SENIMAN) untuk menyiasat perkara ini dan mungkin melakukan lawatan untuk meninjau keadaan Aman.

Shiera juga menyatakan kehairan melihat perubahan dalam kehidupan Aman selepas berkahwin kali kedua, dan memohon agar SENIMAN menyiasat untuk memahami keadaan sebenar yang dihadapi oleh Aman.

Sebelum ini, Shiera telah memuat naik tangkapan skrin mesej Aman yang meminta bantuan untuk memberi makan anak-anaknya.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Lagu CELAKA Guna Bahasa Kesat & Tak Sopan, Hael Husaini Beri Penjelasan

Enam Artis Pelukis Muda Yang Akan Mencuri Perhatian Anda