in

Alyah Tangguh Lancar Single Sesal Separuh Nyawa

Demi menghormati sensitiviti keluarga penumpang dan anak kapal pesawat Penerbangan Malaysia (MAS) MH370 yang belum ditemui hingga hari ini, penyanyi Alyah menangguhkan pelancaran single terbaharunya yang berjudul ‘Sesal Separuh Nyawa’. Alyah begitu simpati dan empati dengan nasib yang menimpa pesawat tersebut dan mendoakan agar pesawat itu ditemui secepat mungkin.

“Berikutan operasi mengesan pesawat MH370 masih giat dilakukan Malaysia dengan bantuan negara lain, Alyah rela menangguhkan hasrat muncul dengan lagu baharu.”

Single yang berlatarkan kisah cinta tak kesampaian itu, sepatutnya dilancarkan bulan ini. Namun, Alyah cukup tersentuh dengan insiden kehilangan MH370 hingga enggan meneruskan perancangan awal mempromosikan lagu baharunya itu.

Budiey: Tak sanggup nak batalkan trip untuk ke Singapura minggu depan. Nak jumpa Spider-Man punya pasal.

Alyah

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Betul Ke Anzalna Buat Hal Dengan Izzue Islam?

Sharifah Sakinah Jawab Isu Tayang Perut Six Pack di Instagram