in ,

AirAsia Lanjut Tempoh Pas Asean Unlimited (Malaysia) Kepada Tiga Bulan

Tempoh penebusan Pas Asean Unlimited (Malaysia) akan dilanjutkan dari 12 Mac 2022 hingga 12 Jun 2022, dan tempoh perjalanan akan dilanjutkan sehingga 26 Jun 2022. 

Amanda Woo, Ketua Pegawai Eksekutif airasia Super App berkata, “Kami sentiasa komited untuk memberikan nilai dan kemudahan kepada para tetamu serta pengguna aplikasi kami, dan tempoh lanjutan tiga bulan ini adalah bukti komitmen tersebut. Sempena pembukaan semula sempadan negara pada 1 April, kami ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada pemegang pas ini untuk sokongan mereka dan berharap mereka akan memanfaatkan tempoh lanjutan selama tiga bulan ini untuk menikmati kelebihan pas Asean Unlimited. Kami juga akan terus memperkenalkan produk baharu dan inovatif untuk memudahkan perjalanan dan menjadikannya berpatutan di seluruh rantau ini. Kami juga mempunyai pelbagai produk menarik yang akan diperkenalkan dan tidak sabar-sabar untuk berkongsi dengan semua tidak lama lagi.” 

Untuk maklumat lanjut mengenai Pas Tanpa Had Asean (Malaysia), sila layari halaman Soalan-Soalan Lazim.

Ikuti perkembangan terkini dengan semua e-dagang daripada airasia Super App dengan mengikuti @airasiasuperapp di Instagram dan Facebook untuk mendapatkan kemas kini terkini mengenai tawaran e-dagang airasia Super App! Untuk pengalaman yang lancar dan dipertingkatkan, muat turun Apl Super airasia anda daripada Apple App Store, Google Play Store atau Huawei AppGallery sekarang.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Vida | 17

Sarat Emosi! Muzik Video Ku Ikhlaskan Makin Tular Diperkatakan Netizen

Jared Leto | 18

Peraduan Jom Menonton Filem MORBIUS Lakonan Jared Leto