in , , ,

LoveLove

Aiman Hakim Ridza & Zahirah MacWilson Bertunang di Perth

Pasangan selebriti, Aiman Hakim Ridza dan Zahirah Macwilson, selamat mengikat tali pertunangan, sebentar tadi, di kediaman ibu pelakon wanita itu di Perth, Australia.

Aiman, 30, berkongsi berita gembira itu menerusi laman sosial Instagramnya yang disertakan dengan gambar mereka berdua di pelamin.

“Engaged (Bertunang). Alhamdulillah, syukur,” tulis Aiman ringkas yang tentu sahaja cepat mendapat perhatian pengikutnya selain peminat dan teman artis dengan masing-masing mengucapkan tahniah atas pertunangan mereka.

Aiman Hakim Ridza & Zahirah MacWilson Bertunang

Zahirah, 24, pula berkongsi gambar cincin yang tersemat di jari manisnya di Intagram miliknya, kira-kira sejam lalu.

Pasangan terbabit kelihatan sama cantik sama padan dalam persalinan rona kuning cair.

Hubungan cinta pasangan pelakon drama Curi Curi Cinta itu bukan lagi rahsia apabila Aiman mula berkongsi gambar mereka berdua pada Disember tahun lalu, berserta dengan tanda pagar #ZahirAH.

Sisipan hiburan B*POP, 1 Jun lalu, turut menyiarkan artikel dalam ruangan Desas-Desus mengenai pasangan berkenaan yang dijangka melangsungkan majlis pertunangan dalam waktu terdekat.

Terdahulu, bintang kelahiran program Mentor musim kelima itu dan beberapa ahli keluarganya dilihat menyambut Aidilfitri bersama famili Zahirah di Australia.

Aiman Hakim Ridza & Zahirah MacWilson Bertunang
Aiman Hakim Ridza & Zahirah MacWilson Bertunang

Leave a Reply

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Peraduan Tayangan Premiere With Budiey Menonton Filem ANNABELLE COMES HOME

Bila Nak Kahwin? Tasha Shila Ada Jawapan Dalam Drama Bersiri SAKIT OTAK SIS