in ,

ADV: Sinopsis Drama Sensasi Mingguan Lelaki Episod 4

Alamak, dah pun hari Isnin? Cukup seminggu siri drama Mingguan Lelaki berlegar di ruang maya. Episod ke-4 drama Mingguan Lelaki diteruskan di Portal GUA ? Kat bawah nih, macam biasa, ada sinopsis. Untuk mengikuti kisah selanjutnya, teruskan menonton drama ini di www.gua.com.my. Layaaaaannnn!

Sinopsis Episod 4

Tugasan pertama Ilham membuatkan Misha merasa mual dan mereka berdebat mengenainya. Ilham juga menyatakan minat beliau terhadap penyanyi sensasi, Farah yang kurang disenangi Misha. Di pejabat ‘Mingguan Lelaki’, rakan sekerja Ilham, Eddie terus cuba menunjukkan ‘kuasa’.  Adakah Ilham rasa tercabar? 

Tonton video ini dan episod lain di www.gua.com.my atau dengan menggunakan Maxis 3G Mobile. Cuma pilih panggilan  Video Call dan dail *32223

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Gambar Kad Kahwin Darling Nasreen Ngasri

ADV: JOM CUBA TERAPI DI ASTERSPRING