in ,

Adlin Aman Ramlie dan Sharifah Shahira Pengacara ABP 2008

Pengacara yang akan mengendalikan anugerah paling berprestij Anugerah Bintang Popular 2008 kali ini ialah Adlin Aman Ramlie dan Sharifah Shahira. Apakah kelainan yang akan ditonjolkan. Semoga ABP kali ini tidak akan bosan. Pastinya, lawak-lawak dari hos ini akan menghiburkan peminat.

Selamat sukses kepada kedua pengacara ini.

Adlin Aman Ramli yang telah bertunang. Pernah mengacarakan Anugerah Skrin.

Rezeki Sharifah Shahira semakin lebat.

What do you think?

73 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply
  1. best nye celoteh Sharifah Shahira nie….
    nape dah x jadi pengacara rancangan GALAKSI DI TV9 lagi..???????
    x best la Sharifah Shahira x de…..
    🙁

  2. Adlin ni best wooo…. dia cakap semua out of box…mmg sesuai la tu dgn sharifah ni kuat mengarut membebel…. Adlin ni mmg bagus woo… sure lagi gempak la kali ni kan… bile tukar2 pengacara baru best takde la skema je boring woo pengacara yg sama ni…ramai kat malaysia ni pengacara yg berbakat cuma takde ruang je utk diorg

  3. suka tengok sharifah shahira…sporting,…n happy jer,…memang ngam jer,walau dengan sapapun ,..senang n meriah jer,…love ya’salam…

  4. Adlin aku tgokkan ada lagak dan mulut laser….mcm bagus jer dia ni…tp kat TV lah aku tgok dia mcm tu..kat luar x tau lah…aku rasa dia ni orgnya sensitif n jujur.Good luck..

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Sinopsis Teater Muzikal Sirah Junjungan

Malaysian Dreamgirl 2 Enters Final Round