in

Adele Bakal Nyanyi Lagu HELLO di Anugerah Grammy

Kepada peminat Adele, pastinya tertunggu-tunggu persembahan terbaru beliau. Ya, dah tak lama lagi dah, Adele mengesahkan dirinya akan perform di Anugerah Grammy 2016 yang akan berlangsung pada 15 Februari 2016. Adele akan mengalunkan lagu berhantunya, HELLO.

Untitled

Adele akan bertanya khabar kepada Grammy tahun ini. Dan buat pertama kalinya, dia akan melakukannya langsung. Ini kerana 2016 Grammy pada 15 Februari akan disiarkan secara langsung di seluruh negara dari 5 hingga 08:30 PST.

Presiden Recording Academy and GRAMMY Foundation, Neil Portnow kepada Billboard berkata:

“Kami telah berbincang dengan CBS selama bertahun-tahun, tetapi oleh kerana pelbagai faktor datang bersama-sama tahun ini, dan kita bersepakat dan bersetuju bahawa kami mempunyai peluang yang sempurna untuk mencuba gaya baru dan teruja melihat bagaimana penonton bertindak balas nanti.”

“Saya amat berbesar hati untuk berkongsi bahawa, buat pertama kali, barat penonton pantai TV akan dapat menonton Anugerah Grammy secara live.”

ABC juga mengesahkan persembahan daripada The Weeknd, Town Big Little dan Kendrick Lamar, yang menerima 11 pencalonan tahun ini termasuk album tahun ini untuk “Untuk Pimp Butterfly” dan lagu tahun ini bagi Pharrell-besaran “Alright.”

“Ini adalah barisan artis yang berbakat dan mereka sepatutnya akan perform dengan gaya terbaik kepada penonton, Ketua Pegawai Eksekutif Akademi Rakaman Neil Portnow berkata dalam satu kenyataan.

“Kami berharap untuk meraikan apa yang merupakan tahun yang baik dalam muzik, menghormati yang terbaik daripada yang terbaik dan menampilkan persembahan tidak pernah dilihat sebelum ini.”

Anugerah Grammy akan disiarkan di saluran Fox Movies.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Penerbangan AirAsia dari Wuhan ke Kota Kinabalu

Fasha Sandha & Jejai Sah Bercerai Talak Satu