in ,

Zoey Rahman Anjur Projek Mikaseries Peduli, Sumbang Petrol Percuma Kepada Pemandu Rider

Syabas buat Zoey Rahman Yang Telah Anjur Projek Mikaseries Peduli di Mana Projek Ini Membantu Golongan Rider yang Terjejas.

Mikaseries Peduli merupakan program kemasyarakatan anjuran Mikaseries dengan kerjasama Big Mouth, dan Mc Donalds Mutiara Damansara. Mikaseries Peduli lebih fokus kepada sumbangan petrol, makanan dan barangan keperluan kepada riders Foodpanda, Lalamove, Grabfood dan yang seumpamanya.

Zoey Rahman Anjur Projek Mikaseries Peduli, Sumbang Petrol Percuma Kepada Pemandu Rider

“Sebelum ini banyak sumbangan diberikan kepada golongan ibu tunggal dan lain lain yg berbentuk barang keperluan harian. Jadi kami mengambil inisiatif lain untuk mendekati golongan front liner yang banyak membantu masyarakat menghantar keperluan makanan sewaktu PKP.

Dan alhamdulillah program ini mendapat sambutan ramai pihak dan untuk yang pertama kali ini kami mendapat kerjasama BIG MOUTH, MC Donald’s Mutiara Damansara dan Petronas cawangan taman segar.

InsyaAllah lepas ini pihak Adabi dan beberapa pihak lagi akan turut serta dan bekerjesama dengan kami. Terima kasih saya ucapkan,”

– Zoey Rahman selaku CEO Mikaseries
Zoey Rahman Anjur Projek Mikaseries Peduli, Sumbang Petrol Percuma Kepada Pemandu Rider

Selain itu Zoey Rahman turut berterima kasih kepada Zarina Anjoulie kerana sudi untuk turun padang dan memberi sumbangan peribadi beliau kepada pemandu riders.

Kepada riders yang ingin sertai mendapatkan petrol percuma setiap bulan, mereka boleh sertai melalui telegram MIKASERIESpeduli. Search sahaja MIKASERIESpeduli di telegram  dan subscribe untuk dapat info lanjut dan membuat pendaftaran.

Zoey Rahman Anjur Projek Mikaseries Peduli, Sumbang Petrol Percuma Kepada Pemandu Rider Zoey Rahman Anjur Projek Mikaseries Peduli, Sumbang Petrol Percuma Kepada Pemandu Rider Zoey Rahman Anjur Projek Mikaseries Peduli, Sumbang Petrol Percuma Kepada Pemandu Rider

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Katun | 13

Katun Sells 2 NFT Collections For Over RM1.6M In 24 Hours

Wany Hasrita Trending Hiasan | 14

Kelesuan Pandemik Dalam Masyarakat Kian Kritikal