in , ,

Xiaomi Membuka Kedai Rasmi Baharu di The Exchange TRX

Jimat lebih RM200 untuk produk Xiaomi Smart AIoT terpilih pada hari pembukaan. Nikmati aktiviti istimewa termasuk Xiaomi Masterclass dan pratonton dan foto-op pertama dengan CyberDog 2 baharu

Xiaomi di Malaysia telah mengumumkan pembukaan lembut Kedai Sah Xiaomi terbaharunya di The Exchange TRX, Kuala Lumpur, yang akan berlangsung pada 9 Disember. Sempena hari pembukaan, pembeli boleh mendapatkan tangan mereka yang popular Produk AIoT pintar Xiaomi pada diskaun hebat, serta menikmati aktiviti menarik yang berlaku di kedai.

Berpusat di destinasi gaya hidup pengalaman bertaraf dunia baharu, Kedai Sah Xiaomi baharu berkeluasan 2,700 kaki persegi, kedai rasmi terbesar di Malaysia. 

Social media

Dengan pembukaannya di kawasan liputan bandar baharu, Xiaomi nampaknya menawarkan lebih banyak kebolehcapaian dan kemudahan kepada pembeli dan peminatnya kepada telefon pintar inovatif terkini dan teknologi AIoT pintar oleh Xiaomi.

Pada 9 Disember, pembeli boleh menikmati lebih RM 200 produk AIoT pintar Xiaomi terpilih, termasuk Xiaomi Smart Air Fryer dan Xiaomi Smart Band 7 Pro, sementara stok masih ada. 

Selain itu, pelanggan juga boleh mengambil bahagian dalam Kelas Induk Xiaomi yang dipilih susun khas untuk mengetahui lebih lanjut tentang fotografi mudah alih. Terdapat juga pratonton menarik Xiaomi CyberDog 2 eksklusif, di mana peminat dan pelanggan boleh berpeluang melihat dan berinteraksi dengannya.

Social media

Promosi Xiaomi Store The Exchange TRX 

Xiaomi Membuka Kedai Rasmi Baharu di The Exchange TRX

*Promosi hanya sah pada 9 Disember 2023 untuk produk Xiaomi terpilih untuk masa yang terhad. Semua harga promosi adalah terhad dan tersedia sementara stok masih ada.

Masa Sesi Kelas Induk Xiaomi: 11AM-12PM | 1PM-2PM | 2.30PM-3.30PM

Masa Sesi Penampilan Xiaomi CyberDog 2: 10.30AM | 2.15PM | 4.15 PETANG

Kedai Xiaomi rasmi baharu terletak di Lot C.65.00, Concourse Floor, The Exchange TRX dan akan dibuka setiap hari dari jam 10 pagi hingga 10 malam.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

PUTERI KHAREEZA

Single Murka Atau Cinta Hiasi Filem Anak Perjanjian Syaitan 2

Menempa Tari Tradisi Di Bawah Bayu 2023 Semarakkan Tarian Tradisi