in ,

Video Yuna Perform di Jimmy Kimmel LIVE

Pada 9 Januari 2014 yang lalu, Yunalis Zarai telah buat persembahan di Jimmy Kimmel LIVE dengan menyampaikan dua buah lagu iaitu Falling dan Rescue pada jam 11.35 malam waktu US. Budiey pasti ramai peminat Yuna dah tonton video yang disiarkan di Youtube Channel Jimmy Kimmel Music. Satu lagi persembahan yang pastinya akan ditonton oleh semua peminat rancangan bual santai yang sangat popular bukan sahaja di Amerika Syarikat malah di seluruh dunia.

Khabarnya, pelakon Nur Fazura yang mana kebetulan berada di Amerika Syarikat ketika itu juga dijemput untuk menyaksikan persembahan Yuna di Jimmy Kimmel LIVE.

Jimmy Kimmel juga turut menyeru semua pengikut Twitter untuk menonton siaran langsung itu.

Tonight on #Kimmel at 11:35 @SofiaVergara #KillerWomen #ModernFamily@EmmyRossum #Shameless & @YunaMusic #Nocturnal

— Jimmy Kimmel (@jimmykimmel) January 8, 2014

 

“Siapa yang tidak gembira apabila mendapat pujian daripada selebriti terkenal seperti Ryan. Apa pun, saya anggap pujian yang diberi sebagai motivasi dan kata-kata semangat untuk terus memberikan yang terbaik.”

Dont forget to watch lil ol me on jimmy kimmel live tonight! Im performing Falling! #nocturnal

— Yuna Zarai (@yunamusic) January 8, 2014

 

ON TV TONIGHT: Yuna (@yunamusic) brings her beautiful and sultry voice to Jimmy Kimmel Live tonight at 11:35 /… http://t.co/k1H0fOVkYJ

— Verve Music Group (@vervemusic) January 8, 2014

Do The Best @Yunaliszarai . Malaysia Boleh! @Yunaroomrecords

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Ery Zukhairi Jadi Profesor Dalam Drama Cinta Pandang Kedua

Konsert ERA FM Sayang Sabah Bersama Biozip