in

Video Sekitar Pelancaran Anugerah Skrin 2009

Anugerah Skrin 2009 tidak lepas dari kritikan. Dari konsep dan tema yang menggunakan penari gelek ala Arabian yang seksi menggoda hinggalah banner yang digunakan.

Budiey ada rakam sedikit video rakaman sekitar Pelancaran Anugerah Skrin 2009 yang telah berlangsung di Sunway Resort Hotel & Spa pada 3 November lalu yang ditaja sepenuhnya oleh Pantene Pro V.

Menjelang malam anugerah pada 4 Disember ini, pengguna boleh menyertai pertandingan khidmat pesanan ringkas dengan membeli syampoo Pantene yang mempunyai pelekat istimewa daripada rangkaian kedai seluruh Malaysia.

Pemenang pertandingan ini akan memenangi tiket VIP untuk menonton Anugerah Skrin dan berpeluang untuk beramah mesra bersama selebriti ternama tanahair.

Pertandingan ini bermula dari 18 hingga 21 November 2009. Jom join!

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Gambar Kahwin Nor Aliah Lee Kahwin Lagi

Cara Mudah Untuk Dapatkan Nombor Henset Baru Yang Cantik