in , ,

Video Sebalik Tabir Behind The Scenes Filem JANGAN TEGUR

FIlem JANGAN TEGUR, filem ke-28 daripada MIG ini diarahkan pengarah dan pelakon muda, Pierre Andre. Ia bakal memasuki pawagam seluruh negara bermula 9 April nanti. Jangan lupa untuk tonton. Memang seram habis!

Sesudah kejayaan filem Jangan pandang Belakang yang mencatat kutipan kira-kira RM7 juta, mungkinkah sambutan serupa akan diperolehi terhadap filem lakonan Julia Ziegler ini.

Pada pertengahan Mac lalu, Metrowealth telah mengadakan Prebiu Filem Jangan Tegur secara tertutup dan banyak sekali respon positif kerana dikatakan mampu menggugat kedudukan Jangan Pandang Belakang.

Kelebihannya terletak kepada jalan ceritanya yang menarik dengan unsur kejutan dari awal hingga ke akhir cerita.

Jangan Tegur

Filem yang turut mendapat sentuhan Ahmad Idham yang bertindak sebagai penasihat pengarah, membariskan pelakon hebat seperti Julia Ziegler, Nadia Mustafar, Ellie Suriati, Azri Iskandar, Almy Nadia, Rozita Che Wan dan Kaza. Pengarahnya, Pierre turut memegang watak utama dalam filem ini sebagai kelangsungan aksinya dalam Jangan Pandang Belakang arahan Ahmad Idham.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Synopsis, Trailer, Poster He’s Just Not That Into You

Sekitar Karnival Jom Heboh di Padang MPK2, Kuantan