in ,

Video Norman Hakim Kena Tangkap Basah Dengan Memey

Video Norman Hakim selepas ditangkap basah bersama Memey. Norman mendakwa ada orang yang sengaja untuk mensabotaj dan memusnahkan hidupnya. Mana kala Abby masih mengambil langkah tidak mahu campur tangan dalam kes khalwat Norman Hakim bersama Memey.

kredit: Selebriti.TV – Saluran Sensasi Selebriti

<center><object width=”464″ height=”353″><param name=”movie” value=”http://www.selebriti.tv/flv_player/Main.swf” /> <param name=”FlashVars” value=”conf=http://www.selebriti.tv/flv_player/data/playerConfigEmbed/126.xml&guide=http://www.selebriti.tv/flv_player/data/guide/126.xml&banner=http://www.selebriti.tv/flv_player/data/banner.xml&commercial=http://www.selebriti.tv/flv_player/data/commercial/126.xml” /> <embed src=”http://www.selebriti.tv/flv_player/Main.swf” quality=”high” width=”464″ height=”353″ FlashVars=”conf=http://www.selebriti.tv/flv_player/data/playerConfigEmbed/126.xml&guide=http://www.selebriti.tv/flv_player/data/guide/126.xml&banner=http://www.selebriti.tv/flv_player/data/banner.xml&commercial=http://www.selebriti.tv/flv_player/data/commercial/126.xml” align=”middle” allowScriptAccess=”sameDomain” type=”application/x-shockwave-flash”></embed></object></center>

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

DRAMA PR NANI LAKONAN YATT, INTAN AZURA, ROY AZMAN

Zainal Abidin, Ramli Sarip, Anuar Zain at Planet Hollywood