in , ,

Video Muzik BAD BLOOD Trending di Youtube Malaysia

Jom kita tengok apa yang trending untuk minggu ini di Youtube Malaysia. Seperti yang Budiey jangka, video muzik BAD BLOOD Taylor Swift memang hot stuff sepanjang minggu ini. Budiey sempat menonton semasa perjalanan pulang dari MTV Evolution 2015 di Manila.

Taylor-Swift-Eye

Bayangkan selepas disiarkan selama satu jam di Youtube, muzik video Bad Blood telah ditonton oleh berjuta-juta penonton. Apa tidaknya, dikatakan imej Taylor Swift dalam muzik video ini terlalu seksi dan tak pernah beliau pakai seksi macam tu sebelum ini. Selain itu, muzik Bad Blood juga menampilkan penyanyi rap terkenal, Kendrick Lamar serta ramai selebriti terkenal sebagai pelakon antaranya Jessica Alba dan nak tahu lagi, korang tengok kat bawah ni, Budiey ada letak senarai selebriti yang terlibat tampil dalam muzik video ini.

Bad Blood’ Music Video Cast List:

Taylor Swift as Catastrophe
Selena Gomez as Arsyn
Karlie Kloss as Knockout
Kendrick Lamar as Welvin Da Great
Martha Hunt as HomeSlice
Jessica Alba as Domino
Serayah as Dilemma
Lena Dunham as Lucky Fiori
Hailee Steinfeld as The Trinity
Ellie Goulding as Destructa X
GiGi Hadid as Slay-Z
Hayley Williams as The Crimson Curse
Zendaya as Cut-Throat
Lily Aldridge as Frostbyte
Ellen Pompeo as Luna
Mariska Hargitay as Justice
Cara Delevingne as Mother Chucker

Ramai kan? Kalau korang belum tonton, sila tonton… dan jangan lupa komen kat sini, gempak ke tak?

Weekly YouTube Top 3 Trending searches in Malaysia
Last 7 days (May 22)

For top videos, people around the world search for information on YouTube. What follows is a summary of YouTube Search results for the top gainers on www.youtube.com.my when comparing search queries that have risen by the largest percentage for the last seven days.

1) Bad Blood/Taylor Swift*
Taylor Swift’s latest song and music video Bad Blood featured various A-list artists garnered 20.1 million views in just 24 hours.

2) Pitch Perfect 2/Pitch Perfect*
Fans searched for movie trailers to the sequel of this popular musical comedy film which opened in cinemas on May 15.

3) Bruno Mars
This all time favourite artist performed an electrifying and upbeat performance at Rock in Rio USA festival in Las Vegas with his latest hit `Uptown Funk!’ on May 16.

4) Dubsmash
Netizens searched for various comedic Dubsmash video clips.

5) 奔跑吧兄弟 (ben pao ba xiong di/Hurry Up, Brother)
This Chinese variety show based on the original South Korean entertainment series Running Man aired its latest episode last week.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Gambar Sekitar Pelancaran Portal GEMFIVE

Drama PADAMU AKU BERSUJUD Lakonan Shiqin Kamal