in

Video Gaya Seksi Lana Nordin di Anugerah Skrin 2012

Video Gaya Seksi Lana Nordin di Anugerah Skrin 2012

Wow, Fantastic Baby!

Budiey tak nampak pun pelakon seksi Lana Nordin ni melintasi karpet merah, atau Budiey tak perasan, tapi selepas acara Anugerah Skrin berlangsung, Budiey sempat bertemu dengan Lana semasa post party.

Serius, makin kurus la Lana sekarang ni. Apa citer pulak dia dengan boyfriend mat salllehnya tu? Masih on lagi kew?

Teruslah kena serang dengan media. Busana yang digayakan Lana boleh dikatakan seksi jugalah sebab membogelkan semua bahagian bahunya. Dan yang penting, nampak lurah dendam Lana. LOL. Kira ini fesyen berkemban ala artis Hollywood.

Isu terkini, Lana Nordin dikatakan dieksploitasi dirinya yang seksi dalam filem PONTIANAK VS ORANG MINYAK. Bagaimana Lana boleh seksi dalam filem ini, korang kena tengok sendiri filem ni.

Tonton video ni la ya:

What do you think?

73 Points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Gambar Selebriti Wanita di Anugerah Skrin 2012 Part 1

COLDPLAY LIVE 2012