in

Uli-Uli Biskut Raya Bersama Julie’s

TV3 Bakal Tayang Uli-Uli Biskut Raya Bersama Julie’s. Program Bulan Ramadan kian hampir! Sempena menyambut kedatangan bulan mulia ini, TV3 dan TV9 menampilkan “Uli-Uli Biskut Raya Bersama Julie’s”, sebuah pertandingan dekorasi biskut raya.

Seramai 400 peserta terdiri daripada penonton setia TV3 dan TV9 bakal menyertai pertandingan ini. Mereka akan dibahagikan kepada 4 buah kumpulan di mana setiap kumpulan akan diketuai oleh Chef Ismail, Chef Zam, Chef Zaidah dan Chef Rose.

Selain barisan personaliti TV3 dan TV9, artis-artis popular tanahair turut akan memeriahkan lagi pertandingan ini, seperti, Riz Amin, Aishah Ilias, Syazwan Zulkifly, Erry Putra, Talha Harith, Faralyna Idris, Zalif Sidek, Almy Nadia, Azuan Mazlan, Nelydia Senrose, Ryzal Jaafar dan ramai lagi disamping persembahan istimewa oleh finalis Mentor 6, Anas, Zatul dan OAG.

Chef Ismail

Chef Ismail

Paan (Zalif Sidek) 2

Zalif Sidek

Faralyna

Faralyna Idris

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

The Smurfs Dalam Bahasa Malaysia Untuk Hari Raya

Sasha Elite Sah Cerai Talak Satu